foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: Saeimas deputātei, balsojot par prezidentu, sanāk iespaidīgs kritiens, kas satrauc ļaudis
Zane Skujiņa-Rubene pēc kritiena pavēstīja, ka "viss labi" un vēl jautri pajokoja par sevi.
Trakā pasaule
2023. gada 31. maijs, 18:54

VIDEO: Saeimas deputātei, balsojot par prezidentu, sanāk iespaidīgs kritiens, kas satrauc ļaudis

Jauns.lv

Amizanti situāciju, balsojot par jauno valsts prezidentu, šodien, 31. maijā, piedzīvoja “Jaunās Vienotības” deputāte Zane Skujiņa-Rubene. Viņai dodoties uz Saeimas sēžu zāli samisējās un sanāca dāmas cienīgs, elegants kritiens.  

Zane Skujiņa-Rubene šo epizodi gan uztver ar humoru un pat pasmejas par sevi, “Twitter” nokomentējot nejauši uzfilmēto kritienu: “Šis video lieliski ieskicē to, cik neveikla esmu. Viss labi, aizķērās papēdis. Iespējams, interesantākais veids, kā Saeimā balsot par prezidentu.” Uz daudzu ļaužu jautājumiem, vai viss deputātei labi pēc kritiena, Skujiņa-Rubene atklāj: “Paldies, ka apvaicājies, jā, viss labi! Cieta tikai zeķbikses.”

Pēc efektīgā kritiena deputāte gan acumirlī, ar nelielu mulsumu sejā, jau bija piecēlusies. Apkārtējie bažīgi vēroja vai  Zane Skujiņa-Rubene nav savainojusies, taču viss, škiet bija veiksmīgi.

Video nav atstājis vienaldzīgus citus “Twitter” lietotājus, kas izsaka cerību, ka deputātei nekas nekait, un cik sekmīgi deputāte saglabājusi stāju pēc samisēšanās. Tā, piemēram, bijušais Rīgas domes un Saeimas deputāts Mičerevskis raksta: “Smiltēnam vajadzētu pie Tevis vērsties jautājumā par to kā saglabāt cieņu, ja gadās nomaukties.”

Cita “Twitter” lietotāja Skujiņai-Rubenei izsaka komplimentus: “Nenormāli foršs video Bridžitas Džonsas stilā. p.s. Es ceru, ka potītes vietā un viss labi.” Cits “Twitter” lietotājs apvaicājas deputātei, vai viņu nenoķēra Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns, kurš pēdējās dienās kļuvis par jokdaru upuri, jo “spēj būt visur”.

Skujiņa-Rubene, neraugoties uz savu zvaigžņu pussekundi LTV1 tiešajā ēterā, spēja komentēt ar veselīgu humora devu. Kāds “Twitter” lietotājs pavēstīja, ka no kritiena sanāktu laba interneta mēme, uz ko Skujiņa-Rubene norāda: “Tikai kopā ar Daugaviņa "Kur ir alus?!"”