foto: CAMERA PRESS/Robin Pope / Vida Press
Benedikta Kamberbača īpašumā ielaužas saniknots bijušais šefpavārs ar nazi
Benedikts Kamberbačs.
Slavenības
2023. gada 1. jūnijs, 06:03

Benedikta Kamberbača īpašumā ielaužas saniknots bijušais šefpavārs ar nazi

Jauns.lv

Kļuvis zināms, ka pirms dažām nedēļām kāds ar nazi bruņots vīrietis terorizējis Benediktu Kamberbaču un viņa ģimeni, kad bija ielauzies aktiera īpašumā Londonas ziemeļos.

Bruņotais iebrucējs atpazīts kā Džeks Bišels, kurš savulaik strādājis Londonas Meifēras rajona viesnīcā “Beaumont Hotel” par šefpavāru.

Kā vēsta izdevums “Daily Mail”, 35 gadus vecais vīrietis sitis pa “Marvel” zvaigznes daudzmiljonu mājas parādes durvīm, kliedzot: “Es zinu, ka tu esi pārcēlies uz šejieni, ceru, ka tā nodegs.”

Aktieris tobrīd bija mājās ar sievu un viņu kopīgajiem trim bērniem, kad uzbrucējs izkliedza savus draudus.

Benedikts Kamberbačs ar sievu un saviem trim dēliem

gallery icon

Tiek ziņots, ka bijušais šefpavārs arī fiziski sabojājis 46 gadus vecā aktiera īpašumu. Viņš salauzis mājas domofonu, tam uzspļāvis un metis pret sienu vairākus puķopodos esošus augus.

Vēlāk varas iestādes viņu notvēra, pateicoties DNS materiālam, ko speciālisti savāca no apspļaudītā domofona.

Benedikts Kamberbačs ar sievu Sofiju Hanteri

gallery icon

“Protams, visa ģimene bija ārkārtīgi pārbijusies un domāja, ka šis puisis iekļūs iekšā un viņus savainos,” izdevumam “Daily Mail” pastāstījis kāds paziņa, kuram šī situācija zināma detalizēti.

“Par laimi, tik tālu nenonāca. Benedikts un Sofija piedzīvojuši daudzas bezmiega naktis, uztraucoties, ka viņi atkal var kļūt par mērķi,” piebildis avots. “Fakts, ka tā bija mērķtiecīga ielaušanās, padara to daudz biedējošāku.”

10. maijā pēc vainas atzīšanas tiesa piesprieda Biselam naudas sodu un trīs gadus ilgu liegumu tuvoties Benediktam Kamberbačam un viņa ģimenei.

Benedikts Kamberbačs ar sievu bauda medusmēnesi

Britu aktieris Benedikts Kamberbačs ar māmiņas cerībās esošo sievu Sofiju Hanteri bauda medusmēnesi Franču Polinēzijai piederošajā Bora Bora salā.

gallery icon

Benedikts ir precējies ar britu teātra un operas režisori Sofiju Hanteri. Pēc 17 draudzības gadiem pāris par saderināšanos paziņoja 2014. gada 5. novembrī laikraksta “The Times” gaidāmo laulību sludinājumu sadaļā. Kāzas notika 2015. gada 14. februārī Svētā Pētera un Pāvila baznīcā Motistounā, kam sekoja bankets Motistounas muižā. Pārim ir trīs kopīgi dēli.