foto: Publicitātes foto
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - kulta šausmu sāgas jaunā filma, izcils seriāls un krokodils, kas dzied
Kadrs no filmas "Kliedziens 6".
TV
2023. gada 30. maijs, 18:00

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - kulta šausmu sāgas jaunā filma, izcils seriāls un krokodils, kas dzied

Jauns.lv

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties leģendārās "Kliedziena" ("Scream") filmu sāgas jaunāko daļu, izcilo dramēdiju "Pēctecība" ("Succession") un jautru piedzīvojumu filmu "Lils, Lils, Krokodils!" ("Lyle, Lyle, Crocodile").

Kliedziens Ņujorkā

Leģendārās "Kliedziena" ("Scream") filmu sāgas jaunākajā daļā slepkavas uzbrukumos izdzīvojušie atstāj Vudsboro pilsētu, lai sāktu jaunu dzīves posmu Ņujorkā.

Filmā "Kliedziens 6" Taras lomā atgriežas pērn šajā sāgā debitējusī Dženna Ortega, kas pasaules slavu pa šo laiku iekarojusi ar savu benefici "Netflix" seriālā Wednesday. Tāpat redzami arī citi aktieri, kas šai filmu sērijai pievienojās pirms gada. Un vēl šī ir pirmā "Kliedziena" sāgas filma, kurā nebūs redzama Sidnija Preskota, kuras lomā iejutās Nīva Kempbela (runā, ka aktrise ar filmas veidotājiem nespēja vienoties par honorāru). Taču Kortnija Koksa žurnālistes Geilas Vezeras lomā gan kliegs un baidīsies atkal!

Kā atklāj Dženna Ortega, filmēšanās jaunajā "Kliedzienā" bijusi daudz saspringtāka. “Ja savā debijā es lielākoties tikai kliedzu, raudāju un vārtījos pa grīdu, tad te jau man nācās sadarboties ar citiem un savai lomai iedot arī kādas rakstura iezīmes,” smej aktrise. Viņa arī liek noprast, ka zem leģendārās "Ghostface" slepkavas maskas būs tāds personāžs, kuru skatītāji pat iedomāties nevarēs. Ļaundaris arī būšot krietni brutālāks, nekā ierasts, jo iepriekš slepkavas nereti bija brīžiem tūļīgi un dažbrīd neveikli, kas "Kliedziena" sāgai piedeva savu humora odziņu. Tā gan netrūkšot arī jaunajā filmā, tomēr "Kliedziens 6" ir tuvāk “drūmajai robežai”, brīdina Dženna.

Mediju magnāti, vara un bagātība

Dramēdija "Pēctecība" ("Succession") ir viens no beidzamo gadu izcilākajiem seriāliem – ticis pie 13 "Emmy" balvām, pieciem "Zelta globusiem" un pat "Grammy" balvas.

Savā 80. dzimšanas dienā mediju magnāts Logans Rojs, par kura došanos pensijā bija pārliecināti visi, negaidīti paziņo, ka paliks par uzņēmuma izpilddirektoru uz nenoteiktu laiku. Šīs ziņas pārsteidz visas četras viņa atvases…

Stāsts par mediju magnātu Roju ģimeni ir gan biedējošs, gan smieklīgs, gan aizraujošs – visi galvenie varoņi ir briesmīgi cilvēki, bet ar laiku tu sāc just līdzi šiem nepatīkamajiem varoņiem un pat pieķer sevi pie domas, ka vēlies, lai viņiem izdodas. Bet izdodas kas? Jo lielākoties seriāls "Pēctecība" pievēršas varas spēlītēm, manipulācijām un teju vai atklātam karam vienā ģimenē.

Aizraujošā seriāla visas četras sezonas skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli" angļu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā.

Krokodils, kas dzied

Pēc pārcelšanās uz Ņujorku Primmu ģimene atklāj, ka viņu jaunās mājas bēniņos dzīvo Lils – dziedošs sālsūdens krokodils, kuram garšo kaviārs, patīk iet vannā un klausīties mūziku.

Ar Lilu ātri sadraudzējas Primmu dēlēns Džošs, bet, kad krokodila eksistenci apdraud ļaunais kaimiņš, Primmiem jāapvienojas ar Lila harismātisko īpašnieku Hektoru Valenti, lai parādītu pasaulei, ka tajā ir vieta arī lielam, dziedošam krokodilam ar vēl lielāku personību.