foto: Kima Kardašjana/Instagram
Kima Kardašjana atklāti dalās ar izaicinājumiem četru bērnu audzināšanā
Kima Kardašjana un viņas četri bērni.
Slavenības
2023. gada 22. maijs, 13:14

Kima Kardašjana atklāti dalās ar izaicinājumiem četru bērnu audzināšanā

Jauns.lv

Kima Kardašjana ir biznesa magnāts, praktizējoša juriste un realitātes šovu zvaigzne, taču apgalvo, ka viņas vissarežģītākais un visiepriecinošākais darbs ir būt mātei četriem bērniem.

"Skims" zīmola dibinātāja un četru bērnu mamma raidījuma "On Purpose with Jay Shetty" podkāsta klipā atklāti pastāstīja par bērnu audzināšanas izaicinājumiem, ar kuriem viņa saskaras.

"Visi saka, ka dienas ir garas, bet gadi īsi, un šis apgalvojums nevarētu būt patiesāks," teica Kardašjana. "Īpaši tad, kad viņi ir mazuļi un jūs barojat, un notiek trakulības."

"Tomēr tas ir vislabākais haoss," viņa piebilda.

Kardašjanai ar bijušo vīru Kanje "Ye" Vestu ir četri kopīgi bērni - Norta, Seints, Čikāga un Psalms.

Kima Kardašjana ar vecāko meitu Nortu Vestu

gallery icon

Viņi apprecējās 2014. gadā greznā ceremonijā Eiropā, bet 2021. gadā Kardašjana iesniedza šķiršanās pieteikumu. Šķiršanās tika pabeigta 2022. gadā.

"Ir naktis, kad es raudu līdz iemiegu," klipā atzina Kardašjana, piebilstot, ka "labā un sliktā policista" spēlēšana ir vēl viens izaicinājums, ar ko viņa saskaras, strādājot pie tā, lai "būtu mazliet stingrāka", kad viņas bērni neklausa.

Viņa sacīja, ka agrie rīta treniņi, kas bieži tiek dokumentēti sociālo mediju kontos, sagatavo viņu dienas "trakumam", taču ir vakari, kuros viņai šķiet, ka neizdzīvos nākamo stundu. 

Kima Kardašjana Instagram 2022. gadā

gallery icon

Kardašjana stāsta, ka šajā haosā ir iespējams gūt mācību, un norāda, ka vecāku dzīve viņai ir devusi vairāk zināšanu par sevi, nekā viņa būtu varējusi paredzēt.

"Tu nekad neesi gatavs, bet tu to sapratīsi," viņa teica. "Tas liks tev lepoties ar sevi, ka esi to sapratis un ka esi izturējis šo dienu."

Tomēr Kardašjana norāda, ka viņa ne par ko nemainītu savu mātes statusu. "Tas ir vissarežģītākais un visiepriecinošākais darbs uz šīs planētas," viņa teica.