Skandalozā lietuviešu transpersona Agnese kritizē Latvijas deju šovu. Aizkulišu FOTO
Šovā „Dejo ar zvaigzni 4” Lietuvas viešņa – transpersona – Agnese Landau (no labās) - kaismīgi jūt līdzi uzņēmējai Svetlanai Levai.
2015. gada 26. marts, 05:16

Skandalozā lietuviešu transpersona Agnese kritizē Latvijas deju šovu. Aizkulišu FOTO

Jauns.lv

Lietuvas slavenā transpersona Agnese Landau, kas pirms dažiem mēnešiem piedalījās Lietuvas TV šovā „Dejo ar zvaigzni jeb „Šok su manimi”, Latvijas deju šova aizkulisēs brīnījās par spozmes un glamūra trūkumu mūsu šovā.

Ar skandālu no Rīgas modes nedēļas izraidītā Lietuvā slavenākā transpersona Agnese Landau mainījusi plānus un izlēmusi Rīgā uzkavēties ilgāk. Aizraujošu nodarbju seksīgajai jaunkundzei, kura īstenībā ir dzimusi kā vīrietis Rauls Mammadli, Latvijā valstī netrūkst.

Piemēram, pagājušajā svētdienā Agnese apmeklēja TV šova „Dejo ar zvaigzni 4” tiešraidi Rīgas Kinostudijā, kur kaismīgi atbalstīja uzņēmēju Svetlanu Levu un viņas deju partneri Mārtiņu Kagaini. Portālam kasjauns.lv Agnese atzīst, ka iesākumā viņai Rīgā bijuši vien pāris pazīstami cilvēki, tomēr dažu mēnešu laikā viņa šeit ieguvusi daudz jaunu paziņu. „Novērtēju, ka pietiekami daudz ir tādu cilvēku, kam nav aizspriedumu pret to, ka neesmu parasta meitene,” teica garkājainā dāmīte, kura dzimuma maiņas procesu uzsāka tikai pirms gada. Landau atklāja, ka ar Svetlanu Levu iepazinusies pirms mēneša, kad no Viļņas atbraukusi apmeklēt erotikas festivālu „Erots”, un tad viņas iepazīstinājuši kopīgi paziņas.

No “Dejo ar zvaigzni” priekšnesumiem kaimiņzemes viešņa noskatījās vienīgi draudzenes Svetlanas uzstāšanos, bet pārējo vakara daļu aizvadīja aizkulisēs, tērzējot ar dejotājiem. Interesi par Agneses Landau jaunajām krūtīm nevairījās slēpt dejotājs Rolands Šteinbergs.

Vaicāta par iespaidiem Latvijas šovā „Dejo ar zvaigzni 4”, Agnese Landau, kura pati pirms pāris mēnešiem piecas nedēļas piedalījās Lietuvas analogā šovā „Šok su manimi”, portālam kasjauns.lv atzinās, ka bijusi nepatīkami izbrīnīta.

„Lietuvā šovs bija spožs, krāšņs un glamūrīgs, Latvijā – pelēks! Pelēka un parasta ir arī vieta, kur šovu filmē. Nebiju ko tādu iedomājusies, kad šurp nācu. Piemēram, Lietuvā viss bija šiki – sākot ar studiju, kur notika raidījumu filmēšana, un beidzot ar tērpiem, kas nudien bija dārgi un iespaidīgi. Man ir bijušas kleitas ar lielu joslu Swarovski kristāliem. Turklāt Lietuvas šovā man ļoti labi maksāja, par katru raidījumu tie bija vairāki tūkstoši eiro, kamēr šeit, kā esmu dzirdējusi, zvaigznēm maksā pavisam simbolisku summu. Tas, kā un kur noris šovs Latvijā un Lietuvā, ir divas pilnīgi atšķirīgas pasaules. Te pat dejotāju kleitas, šķiet, tādas vienkāršas un parastas. Tomēr kopējā atmosfēra man ļoti patīk. Te valda sirsnīga, patīkama gaisotne, un tas ir ļoti būtiski,” atzina Lietuvas šovu zvaigzne.

Agnese līdz pat vēlai naktij kopā ar mūsu deju šova zvaigznēm arī ballējās Vecrīgas restorānā, kur norisinājās jestra ballīte „padomju stilā”. Tur Agnese iepazinās arī ar citiem šova dalībniekiem, piemēram, Lieni Greifāni un Annu Lieckalniņu. Arī Annai ballītes izskaņā Agnese aizrautīgi stāstīja, kā viņai gājis Lietuvas deju šovā. Tāpat kā Lieckalniņa, arī Agnese Landau savā šovā tika izbalsota pēc piektā koncerta. Bet pēc ceturtās pārraides šovu pametusī dziedātāja Lolita Novikova Lietuvā slaveno Agnesi pat jokojot „nopēra” ar miliča zizli.

Kasjauns.lv/ foto: Anete Janševica, Inta Mengiša, TV 3 Lietuva publicitātes foto