foto: Genin Nicolas/ABACA/Shutterstock/ Vida Press
Maikla Duglasa un Ketrīnas Zetas-Džounsas meita debitē uz Kannu kinofestivāla sarkanā paklāja
Ketrīna Zeta-Džounsa un maikls Duglass ar meitu Kerisu.
Slavenības
2023. gada 18. maijs, 11:11

Maikla Duglasa un Ketrīnas Zetas-Džounsas meita debitē uz Kannu kinofestivāla sarkanā paklāja

Jauns.lv

Holivudas leģenda Maikls Duglass uz Francijā notiekošo Kannu kinofestivālu ieradās, ģimenes pavadīts. Zem vienas rokas viņam bija daiļā sieva aktrise Ketrīna Zeta-Džounsa, bet zem otras rokas – ne mazāk burvīgā 20 gadus vecā meita Kerisa, kurai šis ir pirmais prestižā festivāla apmeklējums dzīvē.

Trijotne otrdien, 16. maijā, apmeklēja Džonija Depa jaunākās filmas “Jeanne du Barry” pirmizrādi.

Maikls Duglass un Ketrīna Zeta-Džounsa ar meitu Kerisu apmeklē 76. Kannu kinofestivālu

gallery icon

Pasākumā 78 gadus vecajam Maiklam Duglasam tika pasniegta "Zelta palmas zara" goda balva par viņa mūža devumu kinomākslā. Šo apbalvojumu kino leģendai pasniedza aktrise Uma Tūrmane.

Godinot Maiklu Duglasu, festivālā tika izrādīta iepriekš neizdota dokumentālā filma par zvaigznes dzīvi, kurai dots nosaukums – “Maikls Duglass, pazudušais dēls” (“Michael Douglas, The Prodigal Son”).

Maikla Duglasa un Ketrīnas Zetas-Džounsas ģimene

gallery icon

Duglass un Zeta-Džounsa ir precējušies 23 gadus; arī Kannu kinofestivālam ir īpaša nozīme slavenā pāra dzīvē, jo viņi šeit pirmo reizi satikās 1998. gadā.

Maikls Duglass pasākumu apmeklēja klasiskā smokingā ar melnu tauriņu, viņam līdzās bija sieva un meita. Vienā brīdī visi trīs iepozēja mīlīgai fotogrāfijai, kurā abas dāmas pieliecās, lai noskūpstītu Duglasu uz vaiga.

Maiks Duglass un Ketrīna Zeta-Džounsa ar bērniem pirmizrādes vakarā Londonā

gallery icon

53 gadus vecā Ketrīna Zeta-Džounsa šim pasākumam par godu bija tērpusies koši sarkanā vakarkleitā, ko darinājis modes nams “Elie Saab”. Tērpam bija ļoti drosmīgs dekoltē zonas risinājums un stilizēts asimetrisks apmetnis. Meita Kerisa sekoja savas stilīgās mammas pēdās. Arī viņa bija izvēlējusies modes nama “Elie Saab” darinājumu. Kerisas tērps bija radīts no daļēji caurspīdīga mežģīņu auduma un ar dziļu dekoltē līniju.

foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Abas Maikla Duglasa dāmas ģērbušās modes nama "Elie Saab" darinātās vakarkleitās.

Kerisa bija tētim līdzās šajā nozīmīgajā notikumā, taču viņas brālis Dilans (22) un pusbrālis Kamerons (44) – kurš nācis pasaulē Maikla Duglasa laulībā ar bijušo sievu Diandru Lūkeri – Kannu kinofestivālu neapmeklēja.

Ketrīnas Zetas–Džounsas un Maikla Duglasa ģimenes dzīve

gallery icon