foto: Instagram/miksozolins
Miks Ozoliņš beidzot apprecējies - ar latviešu basketbola leģendas meitu
Sveicam jauno pāri!
Slavenības
2023. gada 17. maijs, 09:00

Miks Ozoliņš beidzot apprecējies - ar latviešu basketbola leģendas meitu

Žurnāls "Kas Jauns"

Aizvadītajā gadā esot Latvijā un filmējot savu šovu "50 dolāru randiņš", kurā Miks Ozoliņš ar motociklu apbraukāja Latviju, iepazīdamies ar vietējām meitenēm, viņš laiku lieki nav tērējis - Amerikā viņš atgriezies kopā ar te noskatītu līgavu. Un nu abi svinējuši kāzas!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā šonedēļ raksta žurnāls "Kas Jauns", režisora izredzētā ir leģendārā Latvijas basketbolista, nu jau aizsaulē aizgājušā Ivara Žvīgura meita Ivonna. Viņa ir populārās Mārupes vīriešu frizētavas "HH Barber shop" meistare, un Ivonnas Žvīgures pakalpojumus bija iecienījuši gan sportisti, gan rokeri, gan citi bārdaini vīri. Iespējams, tur arī Miks ar Ivonnu iepazinās, jo, kā zināms, Ozoliņš pats ir aizrautīgs motociklists, turklāt vēl ar koptu bārdu un frizūru, kas ir labu barberšopu meistaru darba rezultāts.

Miks ar Ivonnu iepazinušies aizvadītā gada novembrī, unjau februārī abi devās pie Mika uz ASV, kur nesen Lasvegasā apprecējušies.

Ozoliņam, kurš pērn Latvijā nosvinēja savu 39. dzimšanas dienu, tā ir pirmā laulība. “Četrdesmit gados vīrietim taču pienāk kāda robeža dzīvē, pie kuras nonākot ir jāpieņem svarīgi lēmumi. Esmu priecīgs, ka Miks beidzot ir apprecējies, turklāt viņi ar Ivonnu izskatījās ļoti saticīgs pāris,” žurnālam "Kas Jauns" atbildēja Mika tēvs Māris Ozoliņš, vaicāts, vai tiešām viņa dēls iestūrējis laulības ostā.

Par to, ka Miks un Ivonna ir precēts pāris, abi izziņojuši arī sociālajā tīklā "Instagram".

Mikam aiz muguras ir iespaidīga attiecību bagāža, tāpēc viņš pats sevi pozicionējis kā attiecību ekspertu, pasniedzis vairākus seminārus, izglītojot vīriešus seksa un sieviešu savaldzināšanas gudrībās, pirms pusgada arī laida klajā savu grāmatu "1001 guru".

Mika Ozoliņa grāmatas "1001 guru" atklāšanas svētki

gallery icon
90

Pirms 19 gadiem Miks realitātes šovā "Talantu fabrika" uzsāka attiecības ar jauno dziedātāju Ellu jeb Elīnu Fūrmani, kas atzina, ka šova producenta Māra Ozoliņa dēls Mikucis bijusi viņas lielākā balva šovā, pirmā lielā mīlestība un arī pirmais vīrietis, kurš gan bijis diezgan neuzticīgs. Pēc šķiršanās no Ellas 2007. gadā Miks uzsāka attiecības ar aktrisi Agnesi Zeltiņu, kas ilga divus gadus. Pēc tam Ozoliņš devās uz ASV, kur iepazinās ar pasaulslavenās dziedātājas Riannas bekvokālisti Kimberliju Inci, kas Mikam dāvāja meitu Eisliju Meju. Mika un Kimberlijas kopdzīve izjuka pirms septiņiem gadiem, un nu Miks Ozoliņš ir precēts vīrs, par savu īsto izredzēto izvēloties latviešu daiļavu.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās