foto: Gregory Pace/Shutterstock/ Vida Press
Džastina Bībera sieva pastāsta, kāpēc viņiem nav bērnu
Modele Heilija Bībere.
Slavenības
2023. gada 16. maijs, 10:00

Džastina Bībera sieva pastāsta, kāpēc viņiem nav bērnu

Jauns.lv

Modele Heilija Bībere (26) nesenā intervijā runājusi par to, kāpēc viņai ar vīru - kanādiešu dziedātāju Džastinu Bīberu (29) - nav bērnu.

Heilija Bībere intervijā pastāstījusi, ka ļoti vēlas kopīgus bērnus ar Džastinu Bīberu. Taču modele arīdzan atzinusi, ka viņai ir bail radīt pēcnācējus, jo abi ar vīru ir tik publiskas personības.

foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Džastins un Heilija Bīberi šā gada 10. maijā Ņujorkā.

“Es burtiskā nozīmē raudu par to visu laiku,” viņa atzinusies izdevumam “Sunday Times”.

Heilija Bībere sacīja: “Es tik neizsakāmi vēlos bērnus, bet man ir bail. Jau pietiek ar to, ka cilvēki visu ko runā par manu vīru vai maniem draugiem. Es nespēju iedomāties, ka būs jāstājas pretī cilvēku teiktajam par manu bērnu.”

Džastins un Heilija Bīberi “Grammy 2022” balvu vakarā

gallery icon
12

“Mēs tikai varam darīt to labāko, ko spējam, viņus audzinot,” norādījusi Heilija, liekot noprast, ka nākotnē viņiem tomēr būs bērni. “Kamēr vien viņi ir mīlēti un drošībā.”

Pāris saderinājās 2018. gada jūlijā. Tā paša gada novembrī Džastins apstiprināja, ka viņi ir apprecējušies. Oficiālu ceremoniju un tam sekojošas greznas svinības pāris sarīkoja  2019. gada 30. septembrī. Jau kopš šī brīža laiku pa laikam paradās baumas, ka Heilija ir mātes cerībās, taču modele šīs ziņas vienmēr noliegusi kā nepatiesas.

Stilīgais pāris Džastins un Hailija Bīberi

gallery icon
64

Heilija intervijā runāja arī par to, kā ir uzaugt slavenību ģimenē. Viņas tēvs ir aktieris un producents Stīvens Boldvins, bet onkulis – slavenais Holivudas aktieris Aleks Boldvins.

Modele dalījusies atmiņās, kā cilvēki uz ielas aptur viņas tēvu vai onkuli un lūdz kopā nofotografēties.

Džastins Bībers un Heilija Bībere “Met Gala 2021” pasākumā

gallery icon
19

2020. gadā, viesojoties Elenas Dedženeresas sarunu šovā un jautāts par ģimenes plāniem, Džastins Bībers sacīja, ka vēlētos mājās “mazu cilti”, norādot, ka abi ar sievu sapņo par kuplu ģimeni.

“Esmu gatavs tik daudz bērniem, cik Heilija vēlēsies izstumt,” viņš sacīja. “Es vēlētos sev mazu cilti. Taču, jā, tas ir viņas ķermenis un būs, kā viņa vēlas.”

Heilija Boldvina „Met Gala 2019” ballē

gallery icon
19

Kad Dedženeresa jautāja, ko tad viņi gaida, Džastins atbildēja: “Manuprāt Heilijai ir vēl kaut kas pabeidzams kā sievietei. Un es domāju… ka viņa nav vēl gatava, un tas ir OK.”