foto: Shutterstock
Trīs zodiaka zīmju dzīve drīzumā nebūs tāda, kā līdz šim
Šīs zodiaka zīmes pārstāvjus sagaida globālas pārmaiņas.
Trakā pasaule
2023. gada 16. maijs, 08:09

Trīs zodiaka zīmju dzīve drīzumā nebūs tāda, kā līdz šim

Jauns.lv

Astrologi pastāstījuši par tiem, kuru dzīve no 15. maija mainīsies ļoti spēcīgi. Runa ir par Dvīņiem, Vēžiem un Strēlniekiem. Kas viņus sagaida un kam sevi gatavot?

Dvīņi

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjus sagaida globālas pārmaiņas darba sfērā. Iespējams, viņi nolems nevis vienkārši mainīt darbu, bet pievērsties kam jaunam, apgūt jaunu profesiju vai, piemēram, aiziet no algota darba, lai nodarbotos ar biznesu.

Zvaigznes sola, ka maija otrā puse ir lielisks laiks, lai uzsāktu lielus projektus. Planētu stāvoklis ir saistīts ar panākumiem un naudas ienākšanu. Izšķirošās pārmaiņas varētu notikt jau sākot ar 15. maiju.

Vēzis

Vēžiem ir vērts gatavoties ģimenes statusa maiņai. Tomēr šeit viss nav tik priecīgi, jo, pēc astrologu teiktā, šīs zīmes pārstāvji var piedzīvot gan kāzas, gan šķiršanos.

Eksperti apgalvo, ka visas pārmaiņas nāks par labu, tomēr pirmo laiku būs nedaudz sarežģīti pierast vai nu pie jaunās otrās pusītes, vai arī pie tās prombūtnes.

Strēlnieks

Strēlniekiem astrologi sola jaunas iepazīšanās. Maija otrajā pusē viņi sastaps cilvēkus, kuri pašos pamatos mainīs viņu dzīvi. Pārmaiņas var būt gan profesionālas, gan mīlas frontē.

Zvaigznes iesaka Strēlniekiem nebaidīties izpausties, eksperimentēt, ķerties pie tā, kas agrāk biedēja, vēsta UNIAN.