foto: AP/Scanpix
Lietuvieši savu pārstāvi Eirovīzijā uz pusfinālu Liverpūlē pavada ar 75 metru garu karogu
Lietuvas pārstāve Eirovīzijā Monika Linkite.
Mūzika
2023. gada 11. maijs, 15:16

Lietuvieši savu pārstāvi Eirovīzijā uz pusfinālu Liverpūlē pavada ar 75 metru garu karogu

Jauns.lv

Lietuvas pārstāve Eirovīzijā Monika Linkīte šodien devās uz “M&S Bank” arēnu, kur notiek otrais Eirovīzijas pusfināls. Dziedātāju pavadīja Liverpūles lietuviešu kopiena, kas rokās turēja 75 metrus garu Lietuvas karogu un novēlēja izpildītājai panākumus.

"Šis, iespējams, ir lielākais karogs manā dzīvē," portālam Lesnovci.lt sacīja Linkīte .

Monika liecināja, ka brīnišķīgi izgulējusies pirms svarīgās uzstāšanās šodien.

Vakar mēģinājumā Linkīte pirmo reizi stājās 10 tūkstošu cilvēku lielā pūļa priekšā un aicināja viņus dziedāt līdzi.

Linkīte izteica pateicību lietuviešiem. "Jūtu lielu spiedienu un atbildību, bet es vairs neko nemainīšu, kas izdosies, tas izdosies."  

Pirms ieiešanas arēnā dziedātāja sniedza komentāru medijiem par savu skatuves kleitu. “Ar kleitu viss kārtībā, esmu apmierināta. Es tajā kleitā jūtos labi”, sacīja M. Linkīte un piebilda, ka frizūra paliks tāda pati, kā arī dzintara auskari.   

"Sudden Lights" Liverpūlē uz skatuves kāpa pirmajā pusfinālā ar ceturto kārtas numuru un sacentās ar māksliniekiem no Norvēģijas, Maltas, Serbijas, Portugāles, Īrijas, Horvātijas, Šveices, Izraēlas, Moldovas, Zviedrijas, Azerbaidžānas, Čehijas, Nīderlandes un Somijas.

"Sudden Lights" dodas uz Eirovīziju

Grupa "Sudden Lights" no starptautiskās lidostas "Rīga" šodien, 29. aprīlī devās uz Lielbritāniju, kur pārstāvēs Latviju 67.starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā. ...

gallery icon
24