foto: ekrānuzņēmums no video
Nelūgtais viesis - Čārlza III kronēšanā pamanīta "nāve ar izkapti". VIDEO
Kā norāda izdevums "Mirror", karaliskā ģimene situāciju uzskatījusi par diezgan šausminošu, norādot, ka "tā ir slikta zīme".
Slavenības
2023. gada 8. maijs, 15:12

Nelūgtais viesis - Čārlza III kronēšanā pamanīta "nāve ar izkapti". VIDEO

Jauns.lv

Lielbritānijas karaļa Čārlza III kronēšanas ceremonijas laikā Vestminsteras abatijā cilvēki pamanīja dīvainu figūru melnā apmetnī un ar izkapti.

Video, kurā iemūžināts baisais viesis, publicējis kāds "Twitter" lietotājs ar jautājumu: "Vai Vestminsteras abatijā kāds vēl pamanījis drūmo pļāvēju?"

Video momentā izplatījās soctīklos un šobrīd skatījumu skaits pārsniedzis vairākus miljonus. Drūmais pļāvējs (angļu val. Grim Reaper) pazīstams kā personificēta nāves figūra.

Video komentāros daudzi lietotāji apgalvo, ka arī redzējuši šo personāžu. Daži no viņiem joko, ka šis būs viņu mīļākais kronēšanas brīdis.

Vienlaikus, kā norāda izdevums "Mirror", karaliskā ģimene situāciju uzskatījusi par diezgan šausminošu, norādot, ka "tā ir slikta zīme", vēsta UNIAN.

Čārlza III kronēšana

Lielbritānijā Vestminsteras abatijā notika Čārlza III kronēšana. Ceremonijā piedalījās daudzu pasaules valstu pārstāvji. 

Čārlzs III tika pasludināts par Lielbritānijas karali pagājušā gada 10. septembrī pēc viņa mātes karalienes Elizabetes II nāves.

Karalis Čārlzs III un karaliene Kamilla no Bakingemas pils balkona sveic tūkstošus cilvēku

Karalis Čārlzs III un karaliene Kamilla sestdien no Bakingemas pils balkona sveica sanākušos cilvēkus, noslēdzot kronēšanas dienas publiskos pasākumus.

gallery icon
47