foto: AP/Scanpix
Šēra šķiras no gandrīz 40 gadus jaunākā mīļotā
Šēra ar Edvardsu vēl saulainajos laikos
Slavenības
2023. gada 3. maijs, 13:55

Šēra šķiras no gandrīz 40 gadus jaunākā mīļotā

Jauns.lv

76 gadus vecā amerikāņu dziedātāja Šēra ir šķīrusies ar savu 37 gadus veco mīļoto, reperi un mūzikas producentu Aleksandru Edvardsu, kaut gan publikā skanējušas ziņas par viņu saderināšanos, vēsta TMZ.

Informēta persona izteikusies, ka pāris sarāva attiecības “pirms dažām nedēļām”, taču iemesls vai iniciators netiek izpausts. Un vispār — Šēra nemaz neesot bijusi saderinājusies ar Edvardsu, pāris tikai nolēmis “tēlot līdzi spekulācijām”.

Šēra ar jauno draugu Aleksandru Edvardsu

gallery icon

Pērn decembrī Šēra publicēja saderināšanās gredzena attēlu ar parakstu “Bez vārdiem, Aleksandr”.

Vēl aprīlī Edvardss paziņoja, ka izveidojis “superciešas” attiecības ar Šēras bērniem.

Par pāra romānu kļuva zināms oktobrī, Šēra izteicās, ka iepazinās ar Edvardsu septembrī Modes nedēļā Parīzē.

68 gadus vecā Šēra aizvien uz skatuves pikantos tērpos

Popzvaigzne Šēra jau pēc diviem gadiem svinēs 70. gadu jubileju, taču uz skatuves ir tikpat enerģijas pilna kā pirms divdesmit ...

gallery icon

Šēra, kurai 20. maijā apritēs 77 gadi, var lepoties ar prāvu piesaistīto slavenību sarakstu. Viņas mīļoto skaitā bijuši, piemēram, Gregs Olmens, Toms Krūzs, Deivids Geffens, Džīns Simonss, Vorens Bītijs, Ričijs Sambora, Vels Kilmers.

2003. gadā Šēra tika iekļauta 41. vietā VH1 200 izcilāko popkultūras ikonu sarakstā, žurnāls “Esquire” viņu ierindoja 44. vietā 75 visu laiku izcilāko sieviešu sarakstā, “People” viņu iekļāva 100 mūsdienu visizcilāko kinozvaigžņu skaitā, bet 2001. gadā žurnāls “Biography” viņu nosauca par trešo visiecienītāko aktrisi pēc Odrijas Hepbērnas un Ketrīnas Hepbērnas.

Mūžam jaunā dziedātāja Šēra

gallery icon

Šēra ir vienīgā izpildītāja, kurai “Billboard” singlu tabulā bijis pirmās vietas ieguvējs sešus gadu desmitus pēc kārtas no 1960. līdz 2010. gadiem, un viņas singli ir visilgāk noturējušies pirmajā pozīcijā — 33 gadus, 7 mēnešus un 3 nedēļas kopš “I Got You Babe” pirmās nedēļas 1965. gada 14. augustā līdz “Believe” pēdējai nedēļai 1999. gada 3. aprīlī, pārspējot Maikla Džeksona 25 gadus un 7 mēnešus no “I Want You Back” līdz “You Are Not Alone”. Turklāt ar “Believe” viņa 52 gados kļuva par vecāko amerikāņu izpildītāju ar pirmās vietas singlu ASV topu tabulā rokmūzikas ērā.