foto: The Princess of Wales/WPA Pool/Shutterstock/ Vida Press
Viljams un Ketrīna meitas astotajā dzimšanas dienā publisko sirsnīgu princeses Šarlotes fotogrāfiju
Princese Šarlote.
Slavenības
2023. gada 2. maijs, 17:45

Viljams un Ketrīna meitas astotajā dzimšanas dienā publisko sirsnīgu princeses Šarlotes fotogrāfiju

Jauns.lv

Par godu princeses Šarlotes astotajai dzimšanas dienai britu troņmantnieku pāris Velsas princis Viljams un princese Ketrīna izplatījuši sirsnīgu savas meitas fotogrāfiju, kas uzņemta īsi pirms viņas jubilejas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Smaidošu jauno princesi, kura ir ģērbusies blatā kleitā ar ziedu apdruku, šajā nedēļas nogalē nofotografējusi viņas mamma Velsas princese Ketrīna. Kā zināms, Ketrīna aizraujas ar fotografēšanu un lielākā daļa viņas bērnu oficiālo fotogrāfiju ir pašas uzņemtas.

Tā fotografē Kembridžas hercogiene Ketrīna

gallery icon
40

Britu karaļnama fani izmantojuši sociālos tīklus, lai novēlētu princesei laimīgu dzimšanas dienu, vienlaikus arī daloties savās domās par to, cik burvīga ir mazā Šarlote.

Daudzi norādījuši, ka princese ir izteikta tēva meita, jo ļoti līdzinās princim Viljamam. Savukārt citi bilduši, ka Šarlote aizvien ir pārsteidzoši līdzīga savai vecvecmāmiņai karalienei Elizabetei II.

Atgādināsim, ka pirms vairākiem gadiem, kad Šarlote bija pavisam maza, daudzi viņas vaibstos nespēja saskatīt līdzību ar kādu no vecākiem, bet norādīja uz pārsteidzošo līdzību ar vecvecmāmiņu karalieni.

Viens fans, komentējot Šarlotes dzimšanas dienas fotogrāfiju Velsas prinča un princeses “Twitter” kontā, rakstīja: “Daudz laimes dzimšanas dienā, princese Šarlote. Ārprāts, ka viņai jau ir 8 gadi! Tik ļoti līdzīga savam tēvam.”

Velsas princis un princese ar visiem trim bērniem apmeklē Lieldienu dievkalpojumu Vindzorā 2023. gadā

gallery icon
29

Otrs komentēja: “Karaliene Elizabete II jaunībā… cik burvīgi. Daudz laimes dzimšanas dienā, mazā.”

Trešais rakstīja: “Daudz laimes dzimšanas dienā, jaukā princese Šarlote. Mēs tevi mīlam!!!”

Princesei Šarlotei gada jubileja

Atzīmējot prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas meitas princeses Šarlotes pirmo dzimšanas dienu, Kensingtonas pils publiskojusi četras jaunas fotogrāfijas, ko uzņēmusi ...

gallery icon
4

Savukārt ceturtais piebilda: “Oho, viņa aug tik ātri. Viņa ir tik skaista un ļoti līdzinās savam tētim. Daudz laimes dzimšanas dienā princesei Šarlotei, ceru, ka viņai būs brīnišķīga diena.”

Princeses Šarlotes un viņas brāļa prinča Džordža pirmais kopējais foto

Kensingtonas pils pārstāvji izplatījuši pirmās fotogrāfijas, kurās britu princese Šarlote iemūžināta kopā ar princi Džordžu.

gallery icon
7

Kembridžas princese Šarlote Elizabete Diāna nāca pasaulē Svētās Marijas slimnīcas Lindo spārnā Padingtonā, Londonā, 2015. gada 2. maijā pulksten 8.34 un svēra 3,7 kilogramus.

Keitas un Viljama meitas pirmā fotosesija

Jau dažas stundas pēc piedzimšanas 2015. gada 2. maijā publiskoti Lielbritānijas prinča Viljama un viņa sievas Keitas meitas pirmie fotoattēli.

gallery icon
34

Izskanējusi informācija, ka Šarlotei ir šerpa daba un mājās patīk izrīkot abus savus brāļus. Viņas vecvecmāmiņa nelaiķe karaliene Elizabete II savulaik atzīmēja, ka Šarlotei patīk rūpēties par saviem brāļiem Džordžu un Luisu. Arī Ketrīna agrāk teikusi, ka meita uzņemas galvenās atbildīgās lomu.

Princis Džordžs un princese Šarlote slimnīcā apciemo jaundzimušo brāli

gallery icon
20

Ģimene jau nepilnu gadus dzīvo Adelaides kotedžā Vindzorā, un Šarlote kopā ar brāļiem apmeklē privāto Lambrūkas skolu netālu no Askotas Berkšīrā.

Princese Šarlote kļūst par bērnu modes ikonu

Britu princesei Šarlotei ir vien divi gadi, taču mazā jau kļuvusi par bērnu modes noteicēju. Tam, protams, jāpateicas viņas mātei ...

gallery icon
67

Kembridžas hercogi ved visus trīs bērnus uz pirmo dienu jaunajā Lambrūkas skolā

gallery icon
15

Princese Šarlote ar vecākiem apmeklē 2022. gada Sadraudzības spēles Birmingemā

gallery icon
42
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās