foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Bens Afleks vīlies, ka sieva Dženifera Lopesa laiž klajā savu alkohola zīmolu
Dženifera Lopesa un Bens Afleks.
Slavenības
2023. gada 25. aprīlis, 06:59

Bens Afleks vīlies, ka sieva Dženifera Lopesa laiž klajā savu alkohola zīmolu

Jauns.lv

Tiek ziņots, ka Holivudas aktieris Bens Afleks jūtas vīlies pēc tam, kad viņa sieva Dženifera Lopesa nodibinājusi savu alkohola zīmolu, neraugoties uz viņa pagātnes smagajām problēmām ar atkarību no grādīgajiem dzērieniem.

Pēc tam, kad dziedātāja un aktrise tirgū pieteikusi savu alkoholisko dzērienu “Delola”, daudzi fani palikuši neizpratnē, jo latino dīva alkoholu nelieto.

Dženifera Lopesa nodibina alkoholisko dzērienu zīmolu “Delola”

gallery icon

Savukārt citi pauduši neizpratni par šādu jaunā biznesa izvēli arī tāpēc, ka viņas vīram Benam Aflekam pavisam nesenā pagātnē bija nopietnas problēmas ar alkoholismu. Viņš ilgstoši ārstējies no šīs atkarības un vairakkārt uzturējies rehabilitācijas klīnikās.  

Dženifera Gārnere ved Benu Afleku ārstēties no alkoholisma. 2018. gads

Aktrise Dženifera Gārnere ved savu bijušo - Benu Afleku - ārstēties no alkoholisma.

gallery icon

“Daudziem šķiet, ka tas ir ļoti slikts tonis,” žurnālam “Heat” komentējis kāds no Holivudas pārim pietuvinātiem cilvēkiem. “Bens ļoti cenšas atturēties no alkohola, un viņam ir savas grūtas dienas kā ikvienam alkoholiķim, kurš ārstējas.”

“Viņam labāk patiktu, ja mājās vispār nebūtu alkohola, bet tagad jāsēž un jāskatās, kā Džena strādā pie šī projekta. Tas viss šķiet absolūti nevietā,” norādījis vārdā nenosauktais informācija avots.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks uz sarkanā paklāja Venēcijā 2021. gada 10. septembrī

gallery icon

Dženifera Lopesa atklājusi, ka sava no Itālijas piekrastes iedvesmotā dzēriena zīmola dizainam viņu esot iedvesmojis vīrs Bens. “Es uz pudeles [stikla] izvēlējos likt divas lauvas – mēs abi ar Benu [pēc horoskopa] esam Lauvas,” pastāstījusi dziedātāja.

“Viņa tikai ir piešķīrusi savu vārdu tirgojamam produktam, viņa tajā nesaskata nekādu problēmu,” atzinis paziņa, norādot, ka Dženifera sabiedrības kritiku neizprot.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks laiku lokos: uz ekrāna un dzīvē

gallery icon

Kas attiecas uz Afleku, zinātājs norādījis: “Līdz šim Bens ir parādījis ievērojamu gribasspēku, taču viņš tagad jūtas vīlies, redzot, kā viņa sieva reklamē to, kas gandrīz izpostīja viņa dzīvi.”

Dženifera Lopesa kāzu dienā 2022. gada 20. augustā

gallery icon