foto: no privātā arhīva
"Svarīgas un skaistas lietas gribas pasaudzēt," - Inga Tropa rūpīgi sargā savas jaunās attiecības
Ar savu jauno draugu Inga Tropa šajā pavasarī bija devusies brīvdienās ārzemju ceļojumā.
Slavenības
2023. gada 24. aprīlis, 06:58

"Svarīgas un skaistas lietas gribas pasaudzēt," - Inga Tropa rūpīgi sargā savas jaunās attiecības

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Aktrise un režisore Inga Tropa par savām jaunajām attiecībām runā ar lielu pietāti, salīdzinot tās ar jaundzimušu bērnu, kuru ir vēlme pasargāt no apkārtējo acu ziņkārīgiem skatieniem.

Jau aizvadītā gada nogalē bija manāms, ka pēc šķiršanās no mākslinieka Miķeļa Fišera režisore un aktrise Inga Tropa bija burtiski uzplaukusi. Nu arī viņai izveidojušās jaunas attiecības. Tiesa gan, par tām viņa runā ļoti piesardzīgi. “Jā... dzīve turpinās... Un es esmu jaunās attiecībās. Bet šobrīd sīkāk par to nevēlos runāt, jo, kā jau jebkuras īpašas, svarīgas un skaistas lietas, tās gribas pasaudzēt un paturēt savā tuvākajā lokā, un nenest tik daudz uz āru,” sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" atklāj Inga Tropa.

“Ar mani viss ir kārtībā! Esmu ļoti laimīgs cilvēks un ļoti pateicīga par visām pieredzēm, kas man ir bijušas. Un šī ir ārkārtīgi skaista pieredze, bet sīkāk šobrīd nevēlos stāstīt, lai tas paliek manā un manu tuvāko cilvēku lokā,” saka viņa. “Svarīgākais, ka dzīve turpinās un tā ir tik skaista! Un visi ir laimīgi un priecīgi. Lai lēnām un pamazām, un dabīgi viss notiek. Līdzīgs piemērs kā ar bērniņu. Iedomājieties, piedzimst maziņš cilvēciņš, un tagad visi uz viņu skatīsies un vērtēs. Viņam vispirms vajag apvelties un kļūt stiprākam,” piesardzīga ir režisore.

Ar savu jauno draugu, kura vārdu atklāt nevēlas, Inga Tropa šajā pavasarī bija devusies brīvdienās ārzemju ceļojumā un bildes no brauciena ievietojusi savā "Facebook" profilā. Ceļojumu viņa raksturoja kā vasaras, smieklu, piedzīvojumu, aktīvas kustības, draudzības un mīlestības piepildītu.

“Ļaujos šim mirklim, kurā ir tik labi”

Par jaunajām attiecībām Tropa šogad stāstīja arī intervijā žurnālam "OK!", atklājot, ka tās nākušas brīdī, kad to vismazāk gaidījusi, – neilgi pēc šķiršanās no Fišera. “Pavisam negaidot, vasarā starp daudzajiem darbiem es sapratu, ka esmu satikusi cilvēku, ar kuru izjūtu dziļu vēlmi pabūt vēl mirkli kopā. Vēl mazliet ilgāk parunāt, nu vēl mazliet… Tas notika darba projekta laikā, man nācās pārkāpt kaut kādus pašas izdomātus tabu, ka darbā jau nu gan ne. Bet es arī negribēju šim visam pretoties. Ja ir sajūta – šis ir mans cilvēks, tad jāļauj tam notikt. Tas izvērtās skaistā attiecību uzplaukumā, lieliskā darba procesā, un tā mēs joprojām katru dienu mostamies kopā. Tas man ir kā liels brīnums katru dienu. Pamostos – mēs joprojām esam kopā, un es ļaujos šim mirklim, kurā ir tik labi,” sacīja viņa.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnālā "Kas Jauns"!