foto: VIA REUTERS/Scanpix
Ārsti nezina, kā izārstēt Putinu: izskan kārtējās runas par Krievijas vadoņa veselības stāvokļa pasliktināšanos
Krievijas prezidents Vladimirs Putins apmeklē pareizticīgo Lieldienu dievkalpojumu Kristus Pestītāja katedrālē Maskavā 2023. gada 16. aprīlī.
Trakā pasaule
2023. gada 24. aprīlis, 06:12

Ārsti nezina, kā izārstēt Putinu: izskan kārtējās runas par Krievijas vadoņa veselības stāvokļa pasliktināšanos

Jauns.lv

Krievijas prezidenta Vladimira Putina veselības stāvoklis pasliktinās. Putinam pietuvinātie cilvēki ir nopietni noraizējušies, vēsta "Glavred.info".

Baumo, ka Krievijas diktators Vladimirs Putins ir nopietni slims. Pēc vienas no versijām, Krievijas prezidentam ir onkoloģiska saslimšana. "Telegram" kanāls "General SVR" ziņo, ka ārstiem nācies atcelt pamatpreparātu, un tagad ārstēšanas stratēģija palikusi zem jautājuma zīmes.

19. aprīlī kanālā paziņoja, ka Putinam it kā noticis nervu sabrukums - viņš "sēdējis uz grīdas pie dīvāna un histēriski raudājis". Mediķi pieņem, ka zāles devušas negaidītas "blakusparādības".

"Ārsti atcēla prezidentam jaunu preparātu, kuru noteica, pieņemot, ka problēmas, kas radās otrdienas vakarā, varēja būt šo zāļu blakusparādība. Zem jautājuma ir jauna onkoloģijas ārstēšanas stratēģija, jo atceltajam preparātam bija jābūt terapijas pamatā," teikts paziņojumā.

Tāpat tiek norādīts, ka prezidenta veselības stāvoklis pasliktinās. "Kā saka ārstējošie ārsti, vilcināties nedrīkst (..) prezidenta tuvākā apkārtne ir nopietni norūpējusies gan par viņa veselības stāvokli, gan iespēju noturēt varu, ja Putins nebūs spējīgs personīgi vadīt valsti un pieņemt lēmumus," piebilda kanālā.

Kas ir zināms par Putina saslimšanu?

Ukrainas aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes priekšnieks Kirils Budanovs paziņojis, ka Krievijas diktators Vladimirs Putins slimo ar vēzi un drīzumā varētu nomirt.

"Viņš slimo jau ļoti sen, esmu pārliecināts, ka viņam ir vēzis. Es domāju, ka viņš nomirs ļoti ātri, un, es ceru, ka ļoti drīz," 2023. gada janvārī sacīja Budanovs.

Vienlaikus viņš piebilda, ka Putinam ir vairāki dubultnieki, raksta "Limon.postimees.ee".

Ukrainas militārā izlūkdienesta priekšnieka vietnieks, pulkvedis Vadims Skibickis paziņojis, ka Putins ir morāli un fiziski slims, viņam novērojamas šizofrēnijas pazīmes. Tomēr Putinu slimība neapturēs - viņš karos tik ilgi, kamēr sasniegs mērķi.

9. aprīlī tīmeklī rakstīja par Putina veselības stāvokļa krasu pasliktināšanos. Pie Kremļa diktatora izsaukti mediķi. Putins it kā sūdzējies par redzes traucējumiem, daļēju labās rokas un kājas jutības zudumu, spēcīgām galvassāpēm.

Spilgtas ainas no Krievijas prezidenta un izslavēta mačo Vladimira Putina ikdienas

Spilgtas ainas no Krievijas prezidenta un izslavēta mačo Vladimira Putina ikdienas

gallery icon