foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Millijas Bobijas Braunas saderināšanās ar Džona Bondžovi dēlu satrauc fanus: "Viņai ir tikai 19!"
Aktieri Millija Bobija Brauna un Džeiks Bondžovi paziņojuši par saderināšanos.
Slavenības
2023. gada 13. aprīlis, 09:33

Millijas Bobijas Braunas saderināšanās ar Džona Bondžovi dēlu satrauc fanus: "Viņai ir tikai 19!"

Jauns.lv

Seriāla “Stranger Things” zvaigznes Millijas Bobijas Braunas paziņojums par saderināšanos ar savu mīļoto puisi Džeiku Bondžovi (20), kurš ir slavenā rokera Džona Bondžovi (61) dēls, krietni satraucis aktrises fanus.

19 gadu vecā aktrise, kura iemantoja milzu popularitāti ar lomu “Netflix” seriālā “Stranger Things” un tēlojumu filmā “Enola Holmes”, soctīklā "Instagram" iemantojusi 63 miljonus sekotāju. Paziņojums par saderināšanos nav raisījis viņos sajūsmu.

Tā vietā, lai saņemtu apsveikumus, aktrisei nākas uzklausīt kritiku, ka tik agrā vecumā saderinājusies ar puisi, ar kuru draudzējas vien nedaudz vairāk nekā divus gadus.

Millija Bobija Brauna un Džeiks Bondžovi

gallery icon

Komentāru sadaļā kāds fans ierakstījis: “Ko? Viņai ir vienpadsmit”, atsaucoties uz viņas varones vārdu “Netflix” seriālā. Tajā Millija atveido varoni vārdā Elevena (eleven, tulkojumā no angļu valodas – vienpadsmit).

“Vai viņai nav tikai 19 gadu?” apjautājies otrs.

Bet trešais pierakstījis: “Ak-mans-dievs, pārāk jauna.”

“Bērnu laulībām nevajadzētu notikt,” kategorisks ir ceturtais.

“Šķiršanās sekos pēc pusotra gada,” pesimistisko prognozi neslēpj nākamais.

“Meitenīt, kāpēc tāda steiga?” – apjautājies vēl kāds.

Taču ir arī fani, kas priecājas par to, ka pāris pieņēmis šādu atbildīgu lēmumu un aizstāv Milliju un viņas puisi, norādot, ka abi ir divi pieauguši cilvēki, kas ir iemīlējušies.

“Manuprāt, ir ļoti interesanti, cik daudzi cilvēku, kuri vispār nepazīst Milliju Bobiju Braunu personīgi, uzskata, ka tā ir viņu darīšana, vai viņas pieņemtais lēmums ir pareizs vai nepareizs. Smieklīgi,” komentējis kāds aizstāvis.

“Es priecājos par viņu, ja viņa ir laimīga. Un tā nav neviena cita darīšana, lai norādītu, ko viņiem vajadzētu vai nevajadzētu darīt.”

“Ikvienam, kas ir sarūgtināts par viņas saderināšanos – tur nav teikts, ka viņa precēsies TŪLĪT. Tas tikai nozīmē, ka tas notiks, un viņi oficiāli paziņojuši par savu mīlestību vienam pret otru. Vienkārši priecājieties par viņu, jo galu galā tā ir viņas dzīve,” norādījis vēl kāds.

"Bon Jovi" koncerts Tallinā

Amerikāņu rokgrupa "Bon Jovi" 2019. gada 2. jūnijā uzstājas Tallinas dziesmu svētku estrādē.

gallery icon

Arī amerikāņu mūziķa Džona Bondžovi dēls Džeiks Bondžovi (pilnā vārdā Džeikobs Hērlijs Bondžovi) ir aktieris. Ar britu aktrisi Milliju Bobiju Braunu viņš draudzējas kopš 2021. gada. Pāris pirmo reizi kopā apmeklēja sarkanā paklāja pasākumu 2022. gada martā, kopīgi dodoties uz BAFTA ceremonijas vakaru.

Džons Bon Džovi ar ģimeni

gallery icon

15 gadu vecumā Milliju vienoja romantiskas jūtas ar citu slavenu tīni – Deivida un Viktorijas Bekhemu otro dēlu Romeo Bekhemu, bet pirms tam viņa tikās ar dziedātāju Džeikobu Satoriusu. Tolaik Millijai bija vien 13 gadu.