Elitas Patmalnieces un Olgas Rajeckas sarīkotais burziņš Blīdenē

Gleznotāja un māksliniece Elita Patmalniece 2023. gada aprīļa sākumā Blīdenes kultūras namā atklāja savu personālizstādi "Elita dabā un pilsētā", viesiem ...

gallery icon
Slavenības
2023. gada 13. aprīlis, 06:22

Elita Patmalniece parāda jauno mīļoto. Kas viņš ir?

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Šomēnes savas personālizstādes atklāšanā, kas notika Blīdenē, mākslinieci Elitu Patmalnieci sveica un atbalstīja viņas mīļotais vīrietis Guntars Lūsis, talantīgs tetovēšanas meistars, pieprasīts masieris un fotogrāfs.

Aizvadītā gada izskaņā kādā intervijā Elita Patmalniece atklāja, ka viņas dzīvē sācies skaists jaunu attiecību posms. Viņa teica, ka par jauno draugu vēl nevēlas stāstīt, jo nezina, kā šīs attiecības izvērtīsies. Pēc iepriekšējā dzīvesbiedra, rokgrupas "Līvi" mūziķa Jāņa Groduma nāves teju 12 gadus Elita bija viena. Beidzot viņa sāpīgā zaudējuma rētas ir sadziedējusi un ļāvusies jaunai mīlestībai.

Grodumu aizvada pēdējā gaitā

gallery icon

To, ka dzīvē ienācis kāds īpašs cilvēks, draugiem un paziņām māksliniece pastāstīja jau aptuveni pirms gada. Iepazīšanās stāsts esot amizants, taču ne publiski atklājams. Tas esot saistīts ar vīrieša profesionālo darbību. Attiecības gan veidojušās pamazām.

Kopā pieredzēti daudzi skaisti izbraucieni pa Latviju, pastaigas gar jūru, kas Elitai allaž ļoti patikušas. Nesen abi manīti, kādā veikalā iegādājoties mēbeles.

Līdz šim sabiedrībā ar jauno mīļoto Elita nedevās, vairoties piesaistīt lieku uzmanību. Visticamāk, ka no nokļūšanas smalko aprindu hronikās mulsa un vairījās arī mākslinieces draugs, kam iepriekš publicitāte bijusi sveša lieta. 1. aprīlī bija pirmā reize, kad pāris ļaudīs izgāja kopā. Elitas Patmalnieces personālizstādes organizēšanā un arī atklāšanas pasākumā Blīdenē viņas jaunais draugs Guntars Lūsis bijis neatsverams atbalsts.

Elita Patmalniece un viņas draugs Guntars Lūsis

Māksliniece Elita Patmalniece un viņas draugs Guntars Lūsis 2023. gada aprīlī.

gallery icon

Pasākumā gan abiem nesanāca kopā pavadīt visu vakaru, jo Elitai bija jāsagaida viesi un jāpieņem sveicēji, savukārt Guntars tajā laikā ar fotokameru iemūžināja notikuma spilgtākos mirkļus. Olgas Rajeckas koncertu gan viņi izbaudīja cieši līdzās, sēžot pirmajā rindā. “Viņš ir foršs, smuks vīrietis. Dzīvē jau visādi brīnumi notiek. Tie jaukie brīži ir jāpieņem, jāizdzīvo ar prieku, un tā arī tagad dzīvoju. Man patīk,” saka Elita, atzīdama, ka neko vairāk par draugu un attiecībām gan stāstīt negribētu.

Elitas Patmalnieces izstādes "Mirklis" atklāšana galerijā "Putti"

No 13. aprīļa mākslas galerijas "Putti" telpās skatāma latviešu laikmetīgās mākslinieces Elitas Patmalnieces personālizstāde "Mirklis".

gallery icon

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnālā "Kas Jauns"!