foto: Zak Hussein / SplashNews.com/ Vida Press
Atklāts, kāds burvīgs aksesuārs bija princim Luisam, kad viņš kopā ar ģimeni apmeklēja Lieldienu dievkalpojumu
Princis Luiss mammai pie rokas, apmeklē Lieldienu dievkalpojumu Vindzorā.
Slavenības
2023. gada 11. aprīlis, 15:55

Atklāts, kāds burvīgs aksesuārs bija princim Luisam, kad viņš kopā ar ģimeni apmeklēja Lieldienu dievkalpojumu

Jauns.lv

Četrus gadus vecais princis Luiss svētdien pirmo reizi apmeklēja Lieldienu dievkalpojumu kopā ar vecākiem un vecāko brāli un māsu. Pērn Velsas princis Viljams un princese Ketrīna Lieldienu dievkalpojumu Vindzorā apmeklēja tikai ar vecākajiem bērniem princi Džordžu un princesi Šarloti, taču šogad ģimene uz to bija devusies pilnā skaitā. Uz to, ka Luiss ir vēl tikai mazs bērns, norādījis kāds mīlīgs aksesuārs.

Mazais Luiss izskatījās burvīgi, kad ieradās uz dievkalpojumu Vindzorā kopā ar vecākiem princi Viljamu un princesi Keitu, un savu deviņus gadus veco brāli Džordžu un septiņus gadus veco māsu Šarloti.

Velsas princis un princese ar visiem trim bērniem apmeklē Lieldienu dievkalpojumu Vindzorā 2023. gadā

gallery icon
29

Būdams tikai četrus gadus vecs, Luiss ir viens no jaunākajiem karaliskās ģimenes pārstāvjiem, kurš apmeklējis dievkalpojumu.

Lai gan zēns bija ģērbts atbilstoši svinīgajam pasākumam un ievērojot karalisko protokolu, viņa mamma Ketrīna devusi mīlīgu mājienu par sava dēla ļoti jauno vecumu ar puisēna kaklasaites izvēli.

foto: Zak Hussein / SplashNews.com/ Vi
Princim Luisam kaklasaite ar sīkiem velosipēdiem.

Luiss bija ģērbts zilos šortos, pusgarajās zeķēs, žaketē un rūtainā kreklā. Viņa mati bija akurāti saķemmēti uz vienu pusi. Savukārt viņa tumši zilā kaklasaite – izšūta ar sīkiem velosipēdiem. Cik mīlīgi!

Viljama un Ketrīnas jaunākais dēls nebija vienīgais, kurš Lieldienu dievkalpojumam izvēlējies oriģinālu kaklasaiti. Tāda bija arī jaunā Edinburgas hercoga prinča Edvarda un hercogienes Sofijas dēlam – Džeimsam, kurš pēc vecmāmiņas karalienes Elizabetes II nāves un titulu maiņas mantojis Veseksas grāfa titulu, kas pirms tam piederēja tēvam.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Jaunais Edinburgas hercogs princis Edvards ar sievu hercogieni Sofiju un dēlu Veseksas grāfu Džeimsu.

15 gadus vecais tīnis pavadīja vecākus, un viņa koptēlu papildināja kaklasaite ar “Land Rover” automašīnu attēliem.

Tā, iespējams, bija aizkustinoša piemiņa viņa mirušajam vectēvam princim Filipam. Nelaiķa karalienes vīrs bija ļoti iecienījis šīs markas automašīnas. Dzīves laikā viņš pat bija izstrādājis savu speciāli pārveidotu spēkratu, kam vest viņa zārku, kad pienāks laiks. Princis Filips mūžībā devās 2021. gada 9. aprīlī 99 gadu vecumā.

foto: Shutterstock
Veseksas grāfam Džeimsam kaklasaite ar "Land Rover" automašīnām.

Svētdien liels skaits karaliskās ģimenes pārstāvju apmeklēja dievkalpojumu Vindzorā. Šis bija pirmais Lieldienu dievkalpojums Čārlza kā jaunā Lielbritānijas monarha valdīšanas laikā.

Karalim un karalienei konsortei Kamillai pievienojās Velsas princis ar ģimeni, Tindalu ģimene, princese Beatrise, gaidībās esošā princese Eiženija, princese Anna un jaunais Edinburgas hercogs un hercogiene.

foto: CAMERA PRESS/David Dyson / Vida Press
Princeses Annas meitas Zāras Tindalas ģimene, princese Beatrise ar vīru un Velsas prinča ģimene dodas uz dievkalpojumu.

Visticamāk, ģimenei šis bija saviļņojošs dievkalpojums, jo 15. gadsimtā celtā kapela ir karalienes Elizabetes II pēdējā atdusas vieta, bet svētdien notikušais Lieldienu dievkalpojums – pirmais, kas šeit noticis kopš viņas nāves, uz kuru sanākusi visa kuplā ģimene.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Karalim Čārlzam III un karalienei konsortei Kamillai pirmais Lieldienu dievkalpojums viņu valdīšanas laikā.