foto: Telegram
Putina mīļākā iziet sabiedrībā pārsteidzoši pieticīgā tērpā
Putina iespējamā mīļākā Alina Kabajeva.
Trakā pasaule
2023. gada 11. aprīlis, 14:14

Putina mīļākā iziet sabiedrībā pārsteidzoši pieticīgā tērpā

Jauns.lv

Putina mīļākā, Krievijas bijusī mākslas vingrotāja Alina Kabajeva parādījās savā mākslas vingrošanas festivālā "Alina".

Kabajevai nācās apmesties Krievijā pēc tam, kad Rietumu valstis pret viņu ieviesa sankcijas. Tie retie gadījumi, kad viņa parādās publiski, vienmēr notiek viņas fonda rīkotajos sporta pasākumos.

Bez bijušās vingrotājas uzmanības nepalika arī viņas vārdā nosauktais festivāls. Tikmēr sociālajos tīklos jau parādījušās fotogrāfijas, kurās Kabajeva smaida apskāvienos ar saviem paziņām, raksta UNIAN.

Šoreiz Kabajeva izvēlējās atturīgu un salīdzinoši lētu čečenu dizaineru māsu Elīnas un Radimas Bočkajevu tērpu - melnu viskozes kleitu par gandrīz 30 tūkstošiem rubļu (aptuveni 335 eiro).

Piemēram, 2022. gada jūnijā Putina mīļākā Kabajeva pamanīta izstādē ar somu par 3 tūkstošiem dolāru.

Jāatzīmē, ka nesen Krievijas žurnālisti publicēja virkni izmeklēšanu, kas skar Kabajevas ienākumus.

Nav zināms, vai Kremļa vadītāja "draudzenes" greznās dzīves publiskošana ietekmējusi viņas tērpa izvēli, taču iepriekš Krievijas prezidenta mīļākā publikā parādījusies tikai un vienīgi īpaši dārgos tērpos.

Par Putina un Kabajevas romānu Krievijas mediji raksta jau kopš 2008. gada. Pirms tikšanās ar Kremļa vadītāju krieviete nodarbojās ar mākslas vingrošanu un pat paspēja iekulties "dopinga skandālā". Bet pēc tikšanās ar Putinu pēkšņi ieņēma augstus amatus un politiskās privilēģijas.

Tāpat mediji rakstīja, ka Putinam un Kabajevai ir kopīgi bērni.
Lielbritānija 13. maijā paziņoja par jaunām sankcijām, kas vērstas pret Krievijas prezidenta finanšu tīklu, ieskaitot viņa bijušo sievu, iespējamo mīļāko Alinu Kabajevu un tuvākā loka cilvēkiem.

Putina favorīte Alina Kabajeva mākslas vingrotājas karjeras laikā

Bijusī mākslas vingrotāja Alina Kabajeva, kas medijos ne vienreiz vien pieminēta kā Krievijas prezidenta Vladimira Putina iespējamā mīļākā.

gallery icon

Alīna Kabajeva

Alīnas Kabajevas labās rokas pirkstā pamanīts iespaidīgs gredzens, kāds iepriekš viņai nebija redzēts. Tas liek ļauties spekulācijām, ka Putins varētu ...

gallery icon