Tetovētākais pāris pasaulē

Iepazīstieties! Viktors Hugo Peralta un viņa sieva Gabriela. Laulātais pāris jau desmit gadus pēc kārtas atzīts par visvairāk tetovēto un ...

gallery icon
Trakā pasaule
2023. gada 8. aprīlis, 02:01

FOTO: tetovētāko pāri pasaulē neviens nespēj pārspēt jau desmit gadus

Jauns.lv

Argentīnieši Viktors Hugo Peralta un viņa sieva Gabriela jau desmit gadus saglabā Ginesa rekordu, kā pāris ar visvairāk tetovējumiem un ķermeņa modifikācijām.

Viņiem kopā ir 91 tetovējums un ķermeņa modifikācijas, un viņiem patīk savs izskats. Tiesa cilvēki, kas šausminās par viņu izskatu, sauc pāri par "elles velniem".

Un nav brīnums, jo 52 gadus vecajam Viktoram Hugo Peraltai galvas ādā ir iegravēts Velna attēls ar parakstu “666”, kā arī galvaskausā implantēti metāla ragi vairāk nekā 400 eiro vērtībā.

Arī viņa sieva Gabriela, kurai arī 52 gadi, ir noklāta ar tetovējumiem un nēsā mohikāņiem raksturīgo matu griezumu.

Viņi ir iztērējuši tūkstošiem eiro par savām ķermeņa modifikācijām, kas ietver skarifikācijas (rētošanu) vai kodinājumus ādā, kā arī smailas ausis un šķeltas mēles.

Pāris, kas ir apsēsts ar ķermeņa pārveidošanu, ir saglabājis Ginesa rekordu kā vistetovētākais pāris jau desmit gadus. “Kad saņēmām titulu, es jutu milzīgu emociju un lepnumu, ka tiku apbalvots par savu dzīves izvēli,” atklāj Viktors.

Gabriela, iegūstot balvu, sacīja: "Es vienmēr esmu bijusi uzticīga tam, kas man patīk un tēlam, kādu es vēlos iegūt, cienījusi savu iekšējo būtību, kas ir bijusi cieši saistīta ar mākslu.”

Viktors atceras, kā 13 gadu vecumā pirmo reizi uztetovējis vārdu f*** uz kreisās rokas pirkstiem. Kopš tā laika viņš ir notetovējis vairāk nekā 95% sava ķermeņa un saka, ka cer līdzināties "dēmonam".

"Es esmu tik laimīgs un lepns, ka esmu apbalvots ar savu sievu par mūsu dzīvi," prieku par atzinību neslēpj Viktors.