foto: Michael Simon/Shutterstock/ Vida Press
Emma Heminga atzīst, ka viņai simpatizējis, kad Brūss Villiss un Demija Mūra bija pāris
Emma Heminga-Villisa.
Slavenības
2023. gada 7. aprīlis, 15:55

Emma Heminga atzīst, ka viņai simpatizējis, kad Brūss Villiss un Demija Mūra bija pāris

Jauns.lv

Holivudas aktiera Brūsa Villisa sieva Emma Heminga atklājusi, ka viņai savulaik kā pāris simpatizējis Villiss ar savu pirmo sievu Demiju Mūru. Reti kura sieva būtu gatava atzīt ko tādu, taču Villisu ģimene vienmēr izcēlusies uz citu šķirto ģimeņu fona, ka ir ļoti draudzīga pret bijušajām otrajām pusītēm.

44 gadus vecā Emma Heminga savā “Instagram” kontā padalījusies ar kādu senu fotogrāfiju, kurā redzams viņas vīrs Brūss Villiss (68) jaunībā kopā ar savu pirmo sievu un trīs vecāko meitu māti aktrisi Demiju Mūru (60). Attēlam abi iepozē, viens otru apskāvuši, un pašreizējo sievu Emmu tas absolūti nemulsina.

“Jā. Man arī. Man arī viņi kopā patika,” divu meitu māmiņa Heminga pierakstījusi komentārā pie attēla.

Demija, kura 1987. gadā apprecējās ar Brūsu un 2000. gadā laulību šķīra, gadu gaitā izveidojusi ļoti sirsnīgas attiecības ar Emmu. Abas kopā audzinājušas arī Demijas meitas Rūmeru, Skautu un Talulu.

Rūmeras Villisas gaidāmā bērna pūriņa svētki 2023. gada 12. martā

gallery icon

Demija Mūra arī palīdz Emmai rūpēties par Brūsu pēc tam, kad viņam tika diagnosticēti smadzeņu deģeneratīvie traucējumi – afāzija un gadu vēlāk noteikta demence.

Pērn visa Brūsa kuplā ģimene kopīgi sabiedrībai paziņoja sirdi plosošo ziņu, ka aktieris pārtrauc karjeru slimības dēļ. Tolaik viņam nule kā bija atklāta afāzija – slimība, kas ietekmē kognitīvās spējas.

Gadu vēlāk, 2023. gadā, ģimene atklāja, ka Brūsa stāvoklis ir pasliktinājies un kā galīgā diagnoze tika noteikta frontotemporālā demence. Šī slimība var ietvert tādus simptomus kā personības izmaiņas, runas grūtības un kustību problēmas.

“Mūs tik ļoti aizkustinājusi mīlestība, ar kādu jūs visi šajā grūtajā laikā esat dalījušies ar mūsu mīļo vīru, tēvu un draugu,” bija teikts ģimenes izplatītajā paziņojumā.

“Jūsu bezgalīgā līdzjūtība, sapratne un cieņa ļaus mums palīdzēt Brūsam dzīvot pēc iespējas pilnvērtīgāku dzīvi.”

Šī gada 21. martā bija Brūsa un Emmas 14. kāzu jubileja. Gadadienā Emma publiskoja mājas video, kur pāris ar tuviniekiem redzams atjaunojam kāzu zvērestus 10. kāzu jubilejā 2019. gadā.

Demija Mūra un Brūss Villiss

gallery icon

Brūss Villiss kaislīgi skūpsta sievu pirmizrādes vakarā

gallery icon