Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu

Samanta Tīna laiku lokos

Samanta Tīna laiku lokos.

Slavenības

Samanta Tīna vairs nav brīva meitene. Bet "mīlestība mīl klusumu", saka dziedātāja

Žurnāls "Kas Jauns"

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", tad ir kļuvis zināms, kāpēc dziedātāja un TV šova "Balss maskā" eksperte Samanta Tīna pēdējā laikā staro kā pavasara saulīte. Viņa atkal ir attiecībās!

Samanta Tīna vairs nav brīva meitene. Bet "mīlestī...

Pirms nepilniem trim gadiem Samanta izšķīrās no ilggadējā drauga Naura Liepiņa. Pa šo laiku viņa beidzot piepildīja seno sapni par dalību Eirovīzijas finālā, aktīvi koncertēja, izdeva vairākus singlus un jaunu videoklipu, bet nu viņai ir jauna mīlestība. “Kā būs tālāk, redzēsim, bet šobrīd viss ir ļoti labi,” – tā Samanta.

Iepazinušies attālināti

Par jaunajām attiecībām dziedātāja atklāja, viesojoties sarunu raidījumā "Kad viņas satiekas". “Šobrīd esmu aizņemta dāma. Es katru dienu mācos teikt paldies un redzēt rūpes,” teica Samanta, izstāstot, ka ar jauno mīļoto viņa iepazinusies nesen – aizvadītā gada rudenī pirms sava ceļojuma uz Indiju. Turklāt iepazīšanās notikusi, sarakstoties internetā, bet pirmo reizi abi satikušies Samantas koncertā.

Samanta Tīna prezentē savu jauno dziesmu "Mēs vairs nē"

“Viņš saka, ka jau esmu mīļa, bet tagad esmu vēl mīļāka. Un visu cieņu viņam par laišanu prom, jo tu jau nezini, kas tur atbrauks mājās,” par attiecībām saka Samanta, piebilstot, ka viņai ir svarīgs laiks sev un ir priecīga, ka mīļotais to viņai sniedz, lutina viņu un par viņu rūpējas. “Dzīve mani ir savedusi kopā ar brīnišķīgu cilvēku, kurš man ļauj mācīties lietas, kuras man jau sen vajadzēja iemācīties,” atzīst dziedātāja.

Tiesa gan, kas ir šis kavalieris, to Samanta neatklāj, jo vēlas savas attiecības sargāt un nevēlas padarīt publiskas. “Mīlestība mīl klusumu,” raidījumā uzsvēra mūziķe, vien paskaidrojot, ka viņas draugs nav no mākslinieku aprindām.

Te pašķīrās, te atkal kopā

Iepriekšējās attiecības ar izmeklētāju Nauri Liepiņu, kas ilga sešus gadus, Samantai Tīnai izjuka 2020. gada vasarā. Dziedātāja gan to ilgstoši neatzina, te sakot, ka ir pašķīrušies, te, ka strādā pie attiecību saglābšanas, te abi bija piefiksēti kopā kādā ceļojumā...

Skaists pāris! Dziedātāja Samanta Tīna un Valsts policijas ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvaldes izmeklētājs Nauris Liepiņš vairs neslēpj savas attiecības.

Dziedātāja Samanta Tīna ar savu draugu Nauri Liepiņu

Ar Nauri Samanta satuvinājās pirms sešarpus gadiem, un šajā laikposmā mīļotais allaž ir bijis dziedātājas lielākais atbalsts kā sadzīvē, tā profesionālajās gaitās. Pāris vienmēr tika pozicionējis savu kopābūšanu kā harmonisku un saskanīgu, un pat uzjundīja vēsts, ka mīlnieki slepus saderinājušies, jo Samantas zeltnesī parādījās skaists gredzens, bet Tīna gan to kategoriski noliedza.

Par to, ka abu attiecības izjukušas, pirms trim gadiem kādu laiciņu baumoja šovbiznesa aprindās, taču gan Samanta, gan Nauris šķiršanās faktu neapstiprināja. Piemēram, Nauris, kas toreiz vasarā soctīklos sadaļā par attiecību statusu jau bija norādījis “brīvs”, žurnālam "Kas Jauns" teica: “Ir mazāk jāklausās cilvēku runas. Ik pa laikam kādam patīk izdomāt, lai dzīve interesantāka. Par soctīkliem runājot, mēs vispār nekad neesam akcentējuši, ka esam pāris. Mums tiešām viss ir brīnišķīgi!” Arī Samanta pauda izbrīnu: “Jēziņ, kas šo burbuli jau ir kaut kur palaidis?! Nē, viss ir kārtībā. Tas ir kaut kāds sviests! Nu, cilvēki mīļie, mēs neesam tie, kas feisbukā savu attiecību statusu norāda. Viņam šis statuss nekad citāds nav bijis, tāpat arī man.”

Savukārt rudenī, kad Samanta Tīna jau bija pārcēlusies uz citu dzīvesvietu un vairs nedzīvoja pie Naura viņa Pierīgas dzīvoklī, viņa atklāja: “Jā, esam pašķīrušies. Taču šobrīd strādājam pie savām attiecībām, regulāri satiekamies.”

Kā Samanta Tīna uzņēma Eirovīzijas dziesmas videoklipu

Atkal kopā?

Gadu vēlāk kāds “labvēlis” presei izsūtīja anonīmas e-pasta vēstules, aprakstot versijas par Samantas Tīnas personiskās dzīves gaitām. Piemēram, vienā no tām tika rakstīts, ka Samanta devusies ceļojumā uz Melnkalni, kurā, visdrīzāk, atpūšas kopā ar šķirto draugu Nauri Liepiņu: “Ekskluzīvi! Samanta Tīna maldina savus fanus ar attiecību statusu. Atkal ir kopā ar savu ex draugu – Nauri Liepiņu. Tikko vēl izteicās publiski, ka ne ar vienu nav romantiski saistīta. Kopā atpūšas Melnkalnē, Budvā, lai arī Samanta Tīna savos socierakstos informē, ka ir viena, gulēs lielajā gultā viena.”

Toreiz patiešām Samanta sociālajos tīklos dalījās ar stāstiņiem un bildēm, kā viņa viena bauda atpūtu Melnkalnē, taču Naura Liepiņa sociālo tīklo sekotāji bija pamanījuši – tajā pašā pilsētā un tajā pašā laikā atpūtās arī viņš, turklāt fotogrāfijā, kurā Nauris pozē peldbaseinā, viņa saulesbrillēs, iespējams, pat bija redzams dziedātājas atspulgs! Pati Samanta par būšanu kopā ceļojumā ar bijušo draugu Nauri žurnālam "Kas Jauns" atbildēja ne apstiprinoši, ne noliedzoši: “Ar ko un kur es esmu, tā ir mana privātā darīšana.”

Kultūrists un bundzinieks

Pirms attiecībām ar Nauri Liepiņu Samantas sirdsāķītis pusotru gadu bija uzņēmējs un kultūrists Kaspars Šmočs, taču viņi izšķīrās 2014. gada sākumā – pēc dziedātājas iniciatīvas.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
2013. gads. Ar Kasparu. Šo attiecību dēļ Samanta ne tikai pilnībā mainīja vizuālo tēlu, no ugunīgas sarkanmates pārtopot par tumšmati, bet kļuva arī ievērojami slaidāka.
2013. gads. Ar Kasparu. Šo attiecību dēļ Samanta ne tikai pilnībā mainīja vizuālo tēlu, no ugunīgas sarkanmates pārtopot par tumšmati, bet kļuva arī ievērojami slaidāka.

“Mums bija dažādi uzskati un izpratne par vērtībām, dzīves prioritātēm. Mans mērķis bija muzikālā karjera, bet Kasparam tas viss likās nevajadzīgi un lieki, tāpēc, izvērtējot radušos situāciju, vēlmes un savas dzīves mērķus, nolēmu, ka mūsu ceļiem jāšķiras. Esmu vēl jauna un gribu veidot savu karjeru, jo tik ļoti mīlu to, ko daru! Mūsu dzīve un tās piepildījums lielā mērā atkarīgs no izvēlēm, kuras nepārtraukti izdarām,” toreiz skaidroja dziedātāja, piebilstot, ka cer saglabāt draudzīgas attiecības

Savukārt 2010. gadā, kad vēl 22 gadus jauniņā Samanta Tīna piedalījās talantu šovā "O!Kartes akadēmija", viņas draugs bija ritma grupas "Stomp" mūziķis Džons Savickis.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
2010. gads. Ar "Stomp" mūziķi Džonu Samanta iepazinās, kad amerikānis viesojās talantu šovā "O!Kartes akadēmija", kurā Tīna uzvarēja.
2010. gads. Ar "Stomp" mūziķi Džonu Samanta iepazinās, kad amerikānis viesojās talantu šovā "O!Kartes akadēmija", kurā Tīna uzvarēja.

Arī šīm attiecībām nebija lemta ilga nākotne. “Abi esam spēcīgas personības ar lielām ambīcijām un plāniem. Neviens no mums abiem nav gatavs ziedoties attiecību dēļ. Ar Džonu šķīrāmies asarām acīs,” toreiz dziedātāja rakstīja savā "Twitter" profilā. Viņa neslēpa, ka nav piekritusi mīļotā vīrieša piedāvājumam doties uz Ameriku un kļūt par mājsaimnieci, izveidot ģimeni un radīt bērnus. “Mani šāda nākotne neapmierina, man kopš bērnības licies, ka pats svarīgākais ir karjera,” šķiršanos komentēja Samanta, piebilstot, ka attiecības ar Džonu pārtraukuši bez strīdiem.

Samanta Tīna „O!Kartes akadēmijā”

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!