foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - aizraujošs trilleris, britu melnā komēdija un puišu striptīzdejas
Kadrs no filmas "Maģiskā Maika pēdējā deja".
TV
2023. gada 30. marts, 21:00

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - aizraujošs trilleris, britu melnā komēdija un puišu striptīzdejas

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties trilleri "Ilūzija", seriālu "Lietus suņi" un komēdijdrāmu "Maģiskā Maika pēdējā deja".

Nekas nav tā, kā izskatās

Izcilā režisora Kristofera Nolana lieliskais trilleris "Ilūzija" ("The Prestige") aizraus burvju triku meistaru fanus un spriedzes cienītājus.

Divi Viktorijas laika burvju mākslinieki savā starpā uzsāk sacensību, kas palēnām pāraug nežēlīgā cīņā, lai atklātu otra sāncenša triku noslēpumus. Kurš no viņiem būs labākais? Vēro uzmanīgi… Galvenajās lomās filmā ir Holivudas meistari Kristjens Beils un Hjū Džekmens, viņiem piepalīdz Maikls Keins, Skārleta Johansone un pat Deivids Bovijs.

Filmu "Ilūzija" skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli" latviešu, angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Spozme un aizspriedumi

Seriāls "Lietus suņi" ("Rain Dogs") ir britu melnā komēdija, kas tikai šomēnes piedzīvo pasaules pirmizrādi.

Tas ir aizraujošs stāsts par mātes mīlestību pret meitu, dziļām un kaislīgām draudzībām un spozmi, ko izjauca nabadzība un aizspriedumi.

Seriālu skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā.

Čenings izģērbjas atkal

Vairāk nekā desmit gadu pēc filmas "Maģiskais Maiks" atkal sadarbojas režisors Stīvens Soderbergs un Holivudas zvaigzne Čenings Tatums, lai radītu striptīzdejotāja Maika Leima piedzīvojumu triloģijas noslēdzošo daļu - "Maģiskā Maika pēdējā deja" ("Magic Mike’s Last Dance").

Pēc neveiksmīga biznesa darījuma, kas novedis viņu bankrotā un spiedis piestrādāt Floridā par bārmeni, maģiskais Maiks Leins atkal kāpj uz skatuves. Cerot atgūt zudušo slavu, Maiks dodas uz Londonu līdzi kādai bagātai dāmai, kuras vilinošajam piedāvājumam viņš nespēj atteikt. Kad nāk klajā viņas patiesie nodomi, Maikam nākas likt uz spēles pilnīgi visu, lai sagatavotu jauno, seksīgo dejotāju trupu lielajam iznācienam.

Holivudas zvaigzne Čenings Tatums jau publiski ir atklājis, ka šo filmu pamatā ir patiess stāsts no aktiera pagātnes. Zināms, ka Tatums savu karjeru sāka kā striptīza dejotājs. Tikai vēlāk viņam izdevās kļūt par modeli un vēl pēc tam arī saņemt savu pirmo lomu kā aktierim. Kā saka Čenings, šādā fiziskajā formā, ar šādu ķermeni, kāds bijis, filmējot "Maģiskā Maika pēdējo deju", viņš nav bijis nekad. “Tā izskatīties ir grūti. Pat ja tu pamatīgi trenējies, tā izskatīties nav dabiski. Tas pat nav veselīgi!” saka Tatums. “Ir sevi jābadina. Un es nedomāju, ka tad, kad esi kalsns, tu esi veselīgs. Es nezinu, kā tie cilvēki, kas strādā no deviņiem līdz pieciem, var uzturēt sevi formā, jo pat man, kam tas ir maizes darbs, tas nākas ļoti grūti,” brīnās aktieris.

Runājot par filmu, Tatums brīdina, ka triloģijas noslēgumā būšot “mazāk rakstura attīstības, vairāk dejošanas”. Un vispār – tā kā filmas, kurās daudz dzied, sauc par mūzikliem, tad šādu filmu, kur daudz dejo, varētu saukt par dejiklu. “Es gribēju, lai šī filma būtu pilna prieka un jautrības!” sola viņš, pie viena atzīstot, ka nav pat spējis iedomāties, ka Maģiskā Maika filmas gūs tādu popularitāti. “Man nemaz nebija tāda nodoma, es vienkārši vēlējos atklāt mazu stāstu, mazu savas dzīves pieredzes daļu. Bet nu vienu varu teikt droši – es vairs nebūšu Maģiskais Maiks,” tātad redzēt Tatumu striptīzdejotāja lomā šī ir pēdējā iespēja.