foto: AP/Scanpix
Atstājis novārtā Kabajevu un guļ ofisā Kremlī? Izskan jaunas spekulācijas par Putina mentālo stāvokli
Izskanējušas runas, ka Vladimiru Putinu nomāc pamatīgs stress uzsāktā kara Ukrainā dēļ.
Trakā pasaule
2023. gada 28. marts, 05:53

Atstājis novārtā Kabajevu un guļ ofisā Kremlī? Izskan jaunas spekulācijas par Putina mentālo stāvokli

Jauns.lv

Izskanējušas runas, ka Krievijas prezidents Vladimirs Putins atstājis novārtā savu iespējamo mīļāko Alinu Kabajevu, lai meklētu patvērumu labi apsargātajā Kremlī. Tiek apgalvots, ka uzsāktā kara dēļ Putins izjūt pamatīgu stresu.

Tiek uzskatīts, ka Krievijas līderis ir pametis savu iespējamo mīļoto 39 gadus veco Alinu Kabajevu un abu mazos bērnus, lai dzīvotu ofisā Kremlī.

Līdz šim 70 gadus vecais Putins dzīvoja savā oficiālajā rezidencē Novo-Ogarjovā (muižā Maskavas apgabala Odincovskas rajonā).

Tāpat Putins atzinis, ka Ķīnas līdera valsts vizītes laikā pagājušajā nedēļā Sji Dzjiņpinu uzņēmis savā Kremļa dzīvoklī, raksta "Mirror".

TV intervijā viņš sacīja: "Man šeit ir dzīvoklis, kur pēdējā laikā pavadu daudz laika. 

"Šeit strādāju un bieži pavadu daudz nakšu."

Vladimira Putina bijusī sieva Ludmila

gallery icon

Tikmēr Putina runasvīrs Dmitrijs Peskovs skaidri norādīja, ka prezidenta lēmums dzīvot tuvu Kremļa birojam ir saistīts tieši ar karu.

Jautāts, cik bieži šeit dzīvo Putins, viņš sacīja: "Ļoti bieži kopš [īpašās militārās operācijas Ukrainā] sākuma. Viņš izmanto šo dzīvokli, jo viņa darba grafiks ir aizņemts."

Iepriekš tiek uzskatīts, ka lielāko daļu darba viņš veic ārpus Kremļa.

Putina svētais bunkurs Novoogarjovā

Mazliet vairāk par 800 kilometriem (tiešā gaisa līnijā) no Latvijas galvaspilsētas – Piemaskavas Usovas ciemā aiz sešus metrus augsta žoga ...

gallery icon

Krievijas līderi kopš pirmā PSRS vadītāja Vladimira Ļeņina vispār nav dzīvojuši Kremlī. Ļeņins šeit apmetās pēc 1917. gada boļševiku revolūcijas.

1994. gadā savas vienīgās valsts vizītes laikā Krievijā šeit uzturējusies karaliene Elizabete II.

Tiek uzskatīts, ka Putina dzīvoklis atrodas Senāta pilī, kuru laikā no 1776. līdz 1787. gadam projektējis krievu arhitekts Matvejs Kazakovs.

Ikdiena aiz Putina pils mūriem Gelendžikā

Krasnodaras novada Gelendžikas rajonā esošā Putina pils teritorija ir teju piecas reizes lielāka nekā pati Gelendžikas pilsēta. Jauns.lv ielūkojās aptuveni ...

gallery icon

Putins nekad oficiāli nav atzinis iespējamās attiecības ar Kabajavu, taču neatkarīgas žurnālistu izmeklēšanas apliecinājušas abu saikni. Pārim ir vismaz divi bērni, kas dzimuši 2015. un 2019. gadā.

Savu privāto dzīvi Putins komentējis šādi: "Man ir privāta dzīve, kurā es nepieļauju iejaukšanos. Tas ir jārespektē." 

Kabajeva iepriekš intervijā izteikusies, ka satikusi vīrieti, kurš "man ļoti patīk". "Reizēm tu jūties tik laimīga, ka pat jūties nobijusies," viņa sacīja.