Pēc palīgā sauciena portālā Kasjauns.lv, Kivičs pāris stundās tiek pie zoba. FOTO
Tāds Lieldienu laikā mums ir Andris Kivičs. Atrodi vienu atšķirību! Kurš variants labāk?
Slavenības

Pēc palīgā sauciena portālā Kasjauns.lv, Kivičs pāris stundās tiek pie zoba. FOTO

Jauns.lv

Vakar, Lielajā Piektdienā, mūziķis Andris Kivičs piedzīvoja nepatīkamu ķibeli – skrienot krosu, pēkšņi, viņam izkritis mākslīgais priekšzobs. Pēc publikācijas portālā Kasjauns.lv, Kivičs, neskatoties, ka ir brīvdienas, pāris stundās tika pie jauna zoba.

Pēc palīgā sauciena portālā Kasjauns.lv, Kivičs pā...

„Tā... Esmu palicis bez priekšzoba... Rīt koncerts Liepājā... Arī Rīga TV24 "Rampas Ugunis" raidījums nākošnedēļ apdraudēts... Ko darīt, kur brīvdienās ielikt zobu? Vecais zobs maciņā stāv. Varbūt kāds var palīdzēt?” ar palīgā saucienu sociālajos tīklos klajā nāca Andris Kivičs.

Sarunā ar portālu Kasjauns.lv Andris pastāstīja, ka pie mākslīgā priekšzoba ticis 13 gadu vecumā, kad spēlējis futbolu un neveiksmīgi nokritis, ar seju atsitoties pret piena metāla kasti. Zobs ar visu sakni bijis ārā, un kopš tā laika viņam ir protēze.

Pavisam nesen, mājās spēlējoties ar meitu, Andris dabūjis pa seju no atvases spērienu, kurš iekustinājis mākslīgo zobu. „Tas kustējās. Smagākais bija intervijās veidot jautājumus bez burta „t”, jo šīs skaņas izrunāšana aizvien vairāk izkustināja manu zobu. Bet šodien, kad priekšā vairākas Lieldienu brīvdienas un visas zobārstniecības klīnikas ciet, mākslīgais zobs izspēlēja pēdējo joku – vienkārši ņēma un izkrita, kad skrēju krosu. Esmu galīgā neziņā, ko tagad darīt! Man taču jau rīt koncerts, bet otrdien jāiet uz darbu,” tuvu izmisumam bija Kivičs.

„Visiem smiekli nāk, tik man nē. Esmu gatavs pat zobārstam, kurš mani glābs, uzspēlēt kādā privātā ballītē. Lūdzu, zobārsti, sasparojaties! Ja kāds ir gatavs man izlīdzēt, sazinieties ar mani sociālajos tīklos,” ar Kasjauns.lv starpniecību pēc palīdzības sauca Andris.

Pat Lieldienu laikā stomatologi ir atsaucīgi, jo jau dažas stundas pēc publikācijas portālā Kasjauns.lv zvanīja Kivičs un pārlaimīgs priecājās: „Tas ir brīnums, bet tas ir noticis. Es neticēju, bet nu jau eju pa Brīvības ielu un man mutē ir jauns zobs. Fantastika, kurai es neticētu, ja tas nebūtu noticis ar mani. Linards Grieznis no klīnikas „Smaidīsim” manu muti saveda kārtībā. Varēšu tagad koncertā kārtīgi uzstāties un arī nebūs kauns uz darbu iet,” sakot paldies Kasjauns.lv un mediķim bilda Kivičs.