foto: SplashNews.com/ Vida Press
Monako princis Alberts un princese Šarlēna komentē baumas par šķiršanos
Monako princis Alberts un princese Šarlēna.
Slavenības
2023. gada 25. marts, 05:59

Monako princis Alberts un princese Šarlēna komentē baumas par šķiršanos

Jauns.lv

Monako princis Alberts un princese Šarlēna oficiāli nolieguši “ļaunprātīgās baumas”, ka viņi gatavotos šķirties pēc nepilniem 12 laulībā nodzīvotiem gadiem.

“Es vēlētos oficiāli noliegt franču žurnāla “Royauté” izplatītās ļaunprātīgās baumas. Lūdzu, neņemiet vērā šo rakstu, kas ir pilnīgi nepamatots,” karaliskā pāra vārdā norādījis pils pārstāvis.

Monako karaliskā ģimene svin Nacionālo dienu

gallery icon

Bijusī olimpiskā peldētāja Šarlēna Vitstoka ar princi Albertu iepazinās 2007. gadā ar peldēšanu saistītā pasākumā. Par saderināšanos pāris paziņoja 2010. gadā. Alberts savu izredzēto bildināja, pasniedzot gredzenu ar trīs karātu briljantu.

Monako princis Alberts un princese Šarlēna ar dvīņiem

Monako princis Alberts un princese Šarlēna ar dvīņiem princesi Gabrielu un princi Žaku.

gallery icon

Jaunā pāra pasakainās kāzas 2011. gada jūlijā bija Monako karaļnama spilgtākais notikums daudzu gadu laikā. Viesu vidū bija Eiropas karaļnamu pārstāvji, tostarp toreizējais Veseksas grāfs princis Edvards un grāfiene Sofija (tagad Edinburgas hercogs un hercogiene). Karaliskās kāzas apmeklēja supermodele Naomi Kempbela, modes dizainers Karls Lāgerfelds, dziedātāja Šerlija Beisija un citas slavenības.

Monako prinča kāzas

gallery icon

2014. gada 10. decembrī pasaulē nāca Alberta un Šarlēnas dvīņi – princese Gabriela un princis Žaks. Bērni piedzima princeses Greisas Kellijas vārdā nosauktajā slimnīcā Monako.

Neskatoties uz to, ka princis Žaks ir jaunāks par savu dvīņu māsu, viņš ir Monako troņa mantinieks, jo kronis primāri tiek nodots vīriešu dzimuma pēctecim.

Monako prinča Alberta ārlaulības meita Jasmīna Greisa Grimaldi

Princeses Greisas Kellijas mazmeitu Jasmīnu Greisu Grimaldi par savu bērnu Monako princis Alberts atzina vien tad, kad meitene bija sasniegusi ...

gallery icon

Žakam un Gabrielai ir arī pusmāsa un pusbrālis. Albertam ir ārlaulības meita Jasmīna Greisa Grimaldi, kura nākusi pasaulē 1992. gadā. Viņas mamma ir nekustamo īpašumu aģente Tamāra Rotolo. To, ka Jasmīna ir prinča Alberta meita, oficiāli paziņoja tikai 2006. gadā, kad meitene bija jau gandrīz 16 gadus veca. Princis agrāk izteicies, ka vēlējies pasargāt viņas identitāti, līdz meita kļūst pieaugusi.

Monako princeses Greisas Kellijas mazmeita

22 gadus vecā Jasmīna Greisa Grimaldi ir Monako princeses Greisas Kellijas mazmeita un viņas dēla – Monako prinča Alberta – ...

gallery icon

2005. gada maijā Alberts arī apstiprināja, ka ir 2003. gadā dzimušā Aleksandra Grimaldi-Kostes bioloģiskais tēvs. Viņa māte ir Nikola Koste, bijusī aviokompānijas “Air France” stjuarte no Rietumāfrikas valsts Togo. Ne Jasmīna, ne Aleksandrs nav Monako karalistes troņmantnieku rindās, jo viņu vecāki nebija precējušies.

Monako prinča Alberta un princeses Šarlēnas dvīņu kristības

10.maija rītā, tērptus dizainera Diora drānās, kristīja Monako augstdzimušā pāra dvīņus - piecus mēnešus vecos puisēnu Žaku un meiteni Gabrielu. ...

gallery icon

Monako prinča sagaidīšana Rīgas pilī

gallery icon