foto: REUTERS/SCANPIX
Aktieri Mets Deimons un Bens Afleks gadiem ilgi koplietojuši vienu bankas kontu
Venēcija, Itālija, 2021. gada 10. septembris. Pozē Mets Deimons un Bens Afleks.
Slavenības
2023. gada 24. marts, 19:00

Aktieri Mets Deimons un Bens Afleks gadiem ilgi koplietojuši vienu bankas kontu

Jauns.lv

Holivudas zvaigznes nesen atklāja, ka viņu radošā partnerība izvērsās līdz tam, ka viņiem bija viens bankas konts.

Abi Bostonas aktieri 1998. gadā nopelnīja "Oskaru" par filmu "Good Will Hunting", kurā viņi bija līdzautori, kā arī filmējās.

Tomēr ilgi pirms viņi guva savus panākumus, abi draugi, kuri kļuva tuvi jau vidusskolā, atbalstīja viens otra aktiera karjeru.

"The Bill Simmons Podcast" aktieri atklāja, ka viņiem ir kopīgs bankas konts kopš 80. gadu beigām. "Tas bija neparasti, bet mums vajadzēja naudu, lai tiktu uz kastingiem," sacīja Deimons, piebilstot, ka tā ir "retrospektīvi dīvaina lieta". 

"Mēs gatavojāmies palīdzēt viens otram un būt viens otram blakus," sacīja Afleks. "Tas bija kā: Tu nebūsi viens. Es nebūšu viens. Dosimies ārā un darīsim to kopā," viņš piebilda.

Viņi paskaidroja, ka pēc tam, kad kāds no viņiem dabūja darbu, alga "ieripoja" koplietošanas kontā.  

“Kamēr vienam no mums bija nauda, ​​mēs zinājām, ka "strāva netiks atslēgta". Pēc 1992. gada filmas "Geronimo" man, iespējams, bankas kontā bija 35 tūkstoši. Mēs bijām nodrošināti aptuveni uz gadu," teica Afleks.  

Viņi teica, ka konta noteikumi bija šādi: "Bija atļauts ar naudu doties uz kastingiem Ņujorkā. Bija atļauts izņemt 10 ASV dolārus un doties spēlēt videospēles... Galu galā mēs varējām nopirkt arī alu, kas gan nekad nenotika."  

Afleks un Deimons nesen kopā nodibināja producentu kompāniju – "Artists Equity". Abi šobrīd atrodas preses apritē pirms savas jaunās filmas "Air", kuras režisors ir Afelks, taču abi aktieri ir filmas galvenajās lomās.