foto: Marechal Aurore/Abaca/Sipa USA/ Vida Press
Žizele Bundhena noliedz runas par romantiskām attiecībām ar bijušā vīra draugu
Žizele Bundhena ar vīru Tomu Breidiju laulību oficiāli šķīra 2022. gada oktobrī pēc 13 laulības gadiem.
Slavenības
2023. gada 24. marts, 07:13

Žizele Bundhena noliedz runas par romantiskām attiecībām ar bijušā vīra draugu

Jauns.lv

Brazīliešu supermodele Žizele Bundhena intervijā žurnālam “Vanity Fair” noraidījusi izskanējušās baumas par viņas mīlas dzīvi.

Dažas nedēļas pēc supermodeles ceļojuma uz Kostariku izdevums “Daily Mail” dalījies ar “ekskluzīvu stāstu”, kurā apgalvots, ka Bundhenai izveidojušās romantiskas attiecības ar nekustamo īpašumu attīstītāju Džefriju Soferu, kurš ir supermodeles Ellas Makfersones bijušais vīrs un Žizeles eksvīra Toma Breidija labs draugs.

foto: Michele Eve Sandberg/Shutterstock/ Vida Press
Džefrijs Sofers (pa kreisi) un aktieris Marks Vālbergs pasākumā Floridā aizvadītā gada novembrī.

Kāds anonīms avots izdevumam “DailyMail” apgalvojis, ka abi “satiekoties jau vairākus mēnešus”.

Žurnāls “Vanity Fair” centies noskaidrot patiesību un raksta, ka 42 gadus vecā modele jutusies dziļi satriekta par šiem nepatiesajiem apgalvojumiem. “Man ar viņu nav nekādu attiecību,” Bundhena norādījusi par Soferu, piebilstot, ka jau vairāk nekā sešus mēnešus nav viņu redzējusi.

foto: /All Over Press/Vida Press/ Vida Press
Džefrijs Sofers un Ella Makfersone 2015. gadā, kad bija precēts pāris. Viņu laulība ilga no 2013. līdz 2017. gadam.

“Viņš ir Toma draugs, nevis mans draugs,” viņa uzsvērusi. “Es nebūtu kopā ar viņa draugu. Es nebūtu kopā ar šo puisi.”

Modeli īpaši aizvainojušas runas, ka viņa satiekoties ar 55 gadus veco miljardieri Soferu sava pašlabuma nolūkos. “Viņi teica, ka esmu kopā ar šo puisi. Viņš ir vecs, bet viņam ir nauda – tas ir smieklīgi.”

Žizele Bundhena ar ģimeni

gallery icon

Atgādināsim, ka savas karjeras ziedu laikos Žizele vairākus gadus pēc kārtas bija atzīta par pasaulē vislabāk apmaksāto modeli. Savu profesionālo karjeru Bundhena beidza 2015. gadā. Arī šajā gadā pēc “Forbes” datiem viņa bija pelnošākā modele pasaulē. Supermodeles gada ienākumi šajā gadā sasniedza 30,5 miljonus ASV dolāru.

Žizele Bundhena pozē savas apakšveļas līnijas izstrādājumos

gallery icon

Intervijas laikā daiļā brazīliete tik tikko apvaldījusi asaras, kad pieminējusi cilvēkus, kas “izplata melīgus stāstus” par viņu jau kopš brīža, kad viņa paziņojusi par laulības šķiršanu no Toma Breidija. Safabricēto stāstu dēļ viņa bijusi arī spiesta izjust “naidu” no līdzcilvēkiem.

Žizele Bundhena „Chanel” reklāmas pasākumā Ņujorkā

gallery icon

“Nav viegli redzēt, kā par sevi visu laiku tiek izplatīti meli,” viņa norādījusi. Divu bērnu māmiņa uzskata, ka pareizākais ir publiski komentēt šīs tenkas un pastāstīt patiesību, lai šādi pasargātu vismaz savus bērnus.

“Es esmu vienkārša meitene, kas vēlas būt pie dabas – lieciet mani mierā. Es tikai vēlos iet un darīt savu darbu, un mierīgi audzināt savus bērnus,” viņa norādījusi intervijā žurnālam “Vanity Fair”.

Žizele Bundhena „Victoria’s Secret” modes skatēs

gallery icon

Žizelei Bundhenai ar bijušo vīru Tomu Breidiju ir divi bērni – Bendžamins un Viviāna. Laulība oficiāli šķirta 2022. gada 28. oktobrī, pēc 13 laulības gadiem.