Tāda izskatās Džonija Depa 15 gadus vecā meita. FOTO
Holivudas aktiera Džonija Depa meita Lilija Rouza Melodija Depa ar mammu franču aktrisi, dziedātāju un modeli Vanesu Paradī modes nama „Chanel” skatē Ņujorkā.
Slavenības
2015. gada 5. aprīlis, 05:10

Tāda izskatās Džonija Depa 15 gadus vecā meita. FOTO

Jauns.lv

Franču dziedātāja, modele un aktrise Vanesa Paradī (42) gadiem ilgi bijusi „Chanel” vadošā dizainera Karla Lāgerfelda mūza. Arī viņas un amerikāņu aktiera Džonija Depa 15 gadus vecā meita Lilija Rouza Melodija seko stilīgās mammas pēdās.

Pirms dažām dienām Vanesa Paradī ar meitu Liliju Rouzu Melodiju, kura dzimusi attiecībās ar Holivudas aktieri Džoniju Depu, apmeklējusi Ņujorkā rīkoto „Chanel Metiers d’Art” šovu.

Lilija Rouza saviesīgajam pasākumam bija izvēlējusies piegulošu tērpu pasteļtoņos: topiņu, kas atsedza viņas vidukli un zīmuļsvārkus, kas sniedzās sprīdi zem ceļgaliem. Tērps bija izšūts fliteriem un stikla pērlītēm. Maigi zilajam un lavandas krāsas tērpam jauniete bija pieskaņojusi sudrabotu jostu. Koptēlu papildināja kaklarota, kas veidota no tāda paša auduma, kā apģērbs.

Lilijas izvēlētais ietērps ir no modes nama „Chanel” 2015. gada pavasara/vasaras augstās modes kolekcijas.

Lilijas mamma Vanesa Paradī „Chanel” rīkotajam pasākumam bija izraudzījusies tumšu krāsu un apjomīgu siluetu. Vanesa bija tērpusies melnā pūkainā kleitā ar sudrabotiem elementiem un dārgakmeņiem rotātu jostu.

„Chanel” mākslas šovu Ņujorkā apmeklēja arī tādas slavenības kā Bijonsē, Džuliana Mūra, Dakota Džonsone, Farels Viljamss un Lilija Kolinsa.

Vēl pērn žurnāls „Marie Claire” nosauca Vanesu Paradī par „vienu no Karla Lāgerfelda iecienītākajām meitenēm”. Vanesa jau ilgus gadus sadarbojas ar šo modes namu. Pirmo reizi viņa pozēja „Chanel” aromāta reklāmas fotosesijā tālajā 1991. gadā. 2010. gadā viņa bija šā zīmola lūpukrāsas „Rouge Coco” reklāmas seja. Šajā pat gadā Lāgerfelds Versaļā fotografēja vāciņa attēlu Paradī lielāko hitu izlasei „Une Nuit”. „Ir laba sajūta būt par viņa lelli,” toreiz izteicās Džonija Depa bijusī dzīvesdraudzene. „Karlam vienmēr ir vislabākās idejas un apbrīnojamas improvizācijas spējas.”

Runā, ka tieši 81 gadu vecais Lāgerfelds 2012. gadā iepazīstinājis Vanesu ar viņas šā brīža mīļoto vīrieti – mūziķi Bendžaminu Bioleju (42).

Lai gan baumas klīda jau labu laiku, Vanesa Paradī un Džonijs Deps par šķiršanos oficiāli paziņoja 2012. gada jūnijā. Pārim, kurš bija kopā 14 gadu, bet tā arī neapprecējās, ir divi bērni. Meita Lilija Rouza Melodija (15) un Džons "Džeks" Kristofers Deps III (12).

2015. gada februārī Deps apprecējās ar savu 23 gadus jaunāko kolēģi – aktrisi Amberu Herdu.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press