Dejošanas šovā jāatgriežas Greifānei. Aptaujā par Lieni nobalso 74%
Ja šova „Dejo ar zvaigzni” rīkotāji nešmauksies ar rezultātiem, tad dejošanas šovā atgriezīsies Liene Greifāne un Viktors Haritonovs.
2015. gada 5. aprīlis, 10:53

Dejošanas šovā jāatgriežas Greifānei. Aptaujā par Lieni nobalso 74%

Jauns.lv

Kasjauns.lv veiktajā aptaujā, kurā piedalījās gandrīz tūkstotis ļaužu, noskaidrots – šovakar TV šovā „Dejo ar zvaigzni” jāatgriežas dziedātājai Lienei Greifānei. Ja notiks citādi, tad skaidrs, ka portālā „skaties.lv” lielā slepenībā veiktie balsojuma rezultāti ir falši.

Kasjauns.lv veiktās atklātās aptaujas (kuram no pāriem šovakar jāatgriežas TV šovā „Dejo ar zvaigzni”) rezultāti viennozīmīgi rāda – pārliecinošs tautas atbalsts ir dziedātājai Lienei Greifānei un viņas partnerim Viktoram Haritonovam.

Kasjauns.lv iepriekš vēstīja, ka šonedēļ „Dejo ar zvaigzni” veidotāji kārtējo reizi šova norises laikā mainīja noteikumus un izdomāja, ka 7. raidījumā atgriezīsies kāds no iepriekš izbalsotajiem pāriem. Tika noteikts, ka līdz sestdienas pulksten 23.59 portālā „Skaties.lv” sabiedrība var paust viedokli, kuram no izbalsotajiem pāriem (izņemot Elmāra Taņna pāri, jo pavārs vēl nav atguvies pēc traumas) jāturpina cīņa par uzvaru šovā un galveno balvu – 5000 eiro.

Šī aptauja notika gana jokaini, jo balsotājiem nebija iespēju uzzināt, kurš no pāriem ir līderos, kurš atbalstāms, ja tam iet pārāk slikti. Šova organizētāji savas aptaujas datus sola publiskot tikai šovakar raidījumā.

Kāpēc tāda slepenība, jautāsiet? Uz to sakarīgas atbildes neatrast, vien prātā nāk pieļāvums, ka „Dejo ar zvaigzni” vēlas paturēt sev iespēju tālākai dalībai šovā virzīt to pāri, kuri viņi paši grib.

Kasjauns.lv atklāti veiktās aptaujas, kur tika uzdots vienkāršs un saprotams jautājums: „Kam no „Dejo ar zvaigzni” izbalsotajiem jāatgriežas šovā?”, rezultāti ļoti pārliecinoši paģēr, ka šovā jāatgriežas Lienei Greifānei. Par viņas atgriešanos šovā nobalsojuši

74%

aptaujas dalībnieku. Pārējiem pretendentiem ir šāds atbalsts:

Ansis Pūpols – 8%

Anna Lieckalniņa – 8%

Aleksandrs Sokolovs – 5%

Lolita Novikova – 5%

.


Kasjauns.lv / Foto: Publicitātes foto