foto: Instagram
Demija Mūra novēl Brūsam Villisam daudz laimes dzimšanas dienā un publisko īpašu mājas video
Demija Mūra kopā ar visu kuplo ģimeni sveic bijušo vīru Brūsu Villisu 68. dzimšanas dienā.
Slavenības
2023. gada 20. marts, 15:35

Demija Mūra novēl Brūsam Villisam daudz laimes dzimšanas dienā un publisko īpašu mājas video

Jauns.lv

Holivudas aktrise Demija Mūra sociālajos tiklos svētdien novēlējusi bijušajam vīram Brūsam Villisam laimīgu 68. dzimšanas dienu un savu sveicienu papildinājusi ar mājas video, kur gaviļnieku sveic visa viņa kuplā ģimene, to skaitā piecas meitas un tagadējā sieva Emma Heminga.

Demija Mūra (60) dalījusies ar video, kurā redzama visa viņu kuplā ģimene, kas pulcējusies ap filmas “Cietais rieksts” zvaigzni un dzied viņam “daudz baltu dieniņu”, bet pēc tam pasniedz ābolu kūku, rotātu ar svecītēm. Šī ir pirmā reize, kad fani var dzirdēt Brūsu Villisu runājam pēc viņam agrāk uzstādītās demences diagnozes.

Villisam ar bijušo sievu Mūru ir trīs kopīgas meitas – Rūmera (34), Skauta (31) un Talula (29). Viņas pievienojās svinībās kopā ar saviem partneriem un soctīklos dalījās ar sirsnīgiem dzimšanas dienas vēlējumiem tētim.

foto: Instagram

Demijas Mūras publiskotajā video redzama arī aktiera pašreizējā sieva Emma Heminga (44), kura pasniedz vīram kūku un apsveic ar sirsnīgu skūpstu uz vaiga. Arī Emma jau dienas sākumā savā “Instagram” blogā ievietojusi ierakstu, kas veltīts Brūsam jubilejā.

foto: Instagram

Sveikšanā piedalījās arī Villisa un Emmas Hemingas abas kopīgās meitas – Meibela (10) un Evelīna (8).

“Daudz laimes dzimšanas dienā, BV! Tik priecīga, ka šodien varējām sumināt tevi,” Demija pierakstījusi komentārā pie sava “Instagram” kontā publiskotā mājas video.

foto: Instagram

“Mīlu tevi un mīlu mūsu ģimeni,” viņa turpināja. “Paldies visiem par mīlestību un laba vēlējumiem – mēs visi tos sajūtam.”

Vēlāk Emma, kura ar Brūsu laulībā nodzīvojusi jau vairāk nekā desmit gadus (21. martā ir viņu 14. kāzu jubileja!), padalījusies ar fotogrāfiju, kurā tuvplānā nofotografēta gaviļnieka ābolu kūka.

foto: Instagram

“Es centos dabūt ķirbju pīrāgu,” modele paskaidrojusi pie attēla, norādot, ka tā būtu jubilāra mīļākā kūka. “Taču tas nebija iespējams. Ābolu pīrāgs ir otrs viņa iecienītākais.”

“Viņš ir tīra mīlestība. Viņš ir tik mīlēts. Un es viņu mīlēšu mūžam. Daudz laimes dzimšanas dienā, mans dārgais,” rakstīja Emma.

Emma arī publiskojusi emocionālu vēstījumu par vīra sirdi plosošo demences diagnozi.

Heminga stāsta, ka jūtas skumji un vīra video skatīšanās viņai ir kā “naža dūriens sirdī”.

“Šodien ir mana vīra dzimšanas diena,” video ievadā saka Emma. “Es rītu sāku ar raudāšanu. Kā varat redzēt pēc manām pietūkušajām acīm un puņķainā deguna, es uzskatu, ka ir svarīgi, lai jūs redzētu notiekošā visas puses.”

foto: Instagram

“Es vienmēr dzirdu šo domu vai cilvēki man saka – “Ak, tu esi tik stipra, es nesaprotu, kā tev tas izdodas’. Man nav dota izvēle. Es vēlētos, kaut būtu. Taču es šajā visā vēl audzinu divus bērnus.”

Emma paskaidrojusi, ka tāpēc ir jāsaņemas un jāsvin dzīve, taču skumju brīži viņu pārņemot ik dienas. Katru dienu. Un tās nekur nebija pazudušas arī Brūsa dzimšanas dienas rītā.

Brūsa vecākā meita Rūmera Villisa, kura pati drīz būs māmiņa, dienu noslēgusi padaloties ar Emmas aizkustinošo video un publiskojot visas ģimenes kopbildi, ko parakstījusi ar vārdiem: “Šī bija laba diena.”

foto: Instagram