foto: CAMERA PRESS/Lumeimages / Vida Press
Parisa Hiltone topošajai māmiņai Lindsejai Lohanai dod vērtīgu padomu par bērnu audzināšanu
Parisa Hiltone.
Slavenības
2023. gada 17. marts, 07:05

Parisa Hiltone topošajai māmiņai Lindsejai Lohanai dod vērtīgu padomu par bērnu audzināšanu

Jauns.lv

Sabiedrības dāma, dīdžejmeitene un uzņēmēja Parisa Hiltone, kura nesen pati pirmo reizi kļuvusi par māmiņu, devusi gudru padomu savai draudzenei aktrisei Lindsejai Lohanai, kura nule kā paziņojusi, ka ir mātes cerībās ar savu pirmo bērnu.

Intervijā televīzijas programmai “Access Hollywood” Parisa Hiltone, kura savu pirmo bērnu sagaidīja šā gada janvārī, komentēja Lindsejas Lohanas paziņojumu par grūtniecību un deva dažus padomus saistībā ar gaidāmo mātes lomu.

foto: MB Pictures/Shutterstock/ Vida Press
Parisa Hiltone un Lindseja Lohana 2004. gadā.

“Esmu tik saviļņota par viņu,” izteicās 42 gadus vecā “Hilton” viesnīcu tīkla mantiniece.

“Ir tik aizraujoši redzēt, kā visi mani draugi pieaug un dibina paši savas ģimenes,” turpināja Hiltone.

foto: Twitter/ Vida Press
Parisa Hiltone un Kārters Reims kāzu dienā 2021. gada novembrī.

Daloties pārdomās, Parisa sacīja: “Mans padoms ir izbaudīt katru mirkli, jo tas ir tik dārgs.”

“Visi saka, ka bērni tik ātri aug. Tāpēc ir jāizbauda katrs mirklis ar mazuli, kad mēs viņu apskaujam un viņš ir tikai mazs mazītiņš eņģelītis,” piebilda sabiedrības dāma.

foto: Michael Simon/Shutterstock/ Vida Press
Lindsay Lohan with husband Bader Shammas

Otrdien filmas “Nekrietneles” (“Mean Girls”) aktrise Lindseja Lohana (36) paziņoja sociālajos tīklos, ka abi ar vīru Bāderu Šammasu ir sava pirmā bērna gaidībās.

Lohana sociālajā vietnē "Instagram" publicējusi fotogrāfiju, kurā redzams mazuļa bodijs ar tekstu "Coming soon...", kas tulkojumā no angļu valodas nozīmē "Drīzumā gaidāms", tādējādi liekot noprast, ka gatavojas ģimenes pieaugumam.

"Mēs esam svētīti un satraukti," fotogrāfiju komentējusi aktrise, pievienojot tekstam vairākas zīmīgas emocijikonas, tostarp mazuļa sejiņu un piena pudelīti.

Parisa Hiltone un Kārters Reims

gallery icon

Lohana pērnā gada jūlijā paziņoja, ka ir apprecējusies ar finansistu Bāderu Šammasu. Pāris par saderināšanos paziņoja 2021. gada novembrī.

36 gadus vecā Lohana tolaik izteicās par savu vīru, kurš esot visa viņas dzīve, soctīklos rakstot: "Es esmu laimīgākā sieviete pasaulē."

Lindseja Lohana ballītē Londonā

Lindseja Lohana apmeklē modeles Natālijas Vodjanovas fonda rīkoto pasākumu Londonā.

gallery icon

Parisa Hiltone un Lindseja Lohana savulaik bija lielas draudzenes. Taču viņu attiecību līkloči bijuši vētraini un skandālu pārpilni. Tikai 2021. gada abas slavenās sievietes salaba pēc gadiem ilgušā strīda.