foto: Alan Davidson/Shutterstock/ Vida Press
84 gadu vecumā mirusi astoņdesmito superzvaigznes Boja Džordža māte
Bojs Džordžs ar mammu Dinu O'Daudu 1984. gadā.
Slavenības
2023. gada 14. marts, 15:22

84 gadu vecumā mirusi astoņdesmito superzvaigznes Boja Džordža māte

Jauns.lv

Grupas "The Culture Club" dziedātājs Bojs Džordžs bijis pie savas mātes gultas un turējis viņas roku, kad viņa devusies mūžībā.

Bojs Džordžs sēro par savu mammu Dinu O’Daudu, kura no dzīves šķīrās 84 gadu vecumā.

Grupas “The Culture Club” dziedātājs, kura īstais vārds ir Džordžs O’Dauds, bijis līdzās savai mammai pie gultas un turējis viņas rokas, kad O’Daudas kundze šo pirmdien, 13. martā, devās mūžībā.

Bojs Džordžs ar vecākiem Dinu un Džeriju O’Daudiem

gallery icon

Džordža menedžeris oficiālā paziņojumā norādījis: “Man ir ļoti skumji apstiprināt ziņas par Boja Džordža mīļotās mātes Dinas aiziešanu mūžībā. Džordžs jūtas satriekts, tāpat kā ģimene.”

“Viņi visi bija pie [O’Daudas] gultas, kad viņa aizgāja, un Džordžs turēja viņas roku. Viņš vēlas, lai es paustu viņa dziļo pateicību par milzīgo mīlestību un atbalstu, ko viņš saņem. Kamēr viņš pats nespēj atbildēt, [lai pasaku] ka jūtas pateicīgs, un vēstījumi viņam palīdz.”

“Džordžs un viņa ģimene tagad pieklājīgi lūdz zināmu privātumu, lai varētu sērot un samierināties ar savu sirdi plosošo zaudējumu.”

Hita “Karma Chameleon” dziedātājam ir četri brāļi un viena māsa.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Boja Džordža mamma Dina O’Dauda 2006. gadā.

61 gadu vecais mūziķis stāstīja par savām ciešajām attiecībām ar mammu pērn, kad piedalījās šovā “I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here!”.

Džordžs centās apvaldīt dusmas pret šova kolēģi, bijušo veselības sekretāru Metu Henkoku, kad stāstīja, ka valdības noteikto Covid-19 ierobežojumu dēļ lokdauna laikā nav varējis apciemot savu māti slimnīcā.

Bojs Džordžs šovā teica: “Pandēmijas sākumā mana mamma bija slimnīcā. Man neļāva viņu satikt. Es domāju, ka viņa mirst. Es tviterī rakstīju Griničas slimnīcai – “Lūdzu, pieskatiet manu mammu!” Es izmantoju savu vārdu, teicu – “Lūdzu, pieskatiet manu mammu!” Un viņi to izdarīja, viņai viss bija kārtībā…”

foto: ©2007 RAMEY PHOTO 310-828-3445/X / Vida Press
Bojs Džordžs ar mammu 2007. gadā.

“Es jūtu, kā negribētu šeit sēdēt, it kā man būtu jautri kopā ar viņu,” par bijušo veselības sekretāru izteicās mūziķis. “Man ir grūti, jo, ja mana mamma būtu aizgājusi, es tagad nebūtu šeit. Es būtu devies prom, kad viņš ienāca [šovā].”

2020. gadā Džordžs atklāja, ka viņa māte ievietota slimnīcā ar “sirds vai plaušu” problēmām, un lūdza fanus aizlūgt par viņu.

Vēlāk viņš pastāstīja, ka mamma pēc divām slimnīcā pavadītām dienām varējusi doties mājās. Bojs Džordžs norādīja, ka mammai klājas labi un viņas slimība “nav saistīta ar koronu”.

foto: Alan Davidson/Shutterstock/ Vida Press
Bojs Džordžs ar mammu 1987. gadā.

Dziedātāja tēvs Džerijs nomira 2003. gadā. Džordžs savulaik atklāti stāstījis par to, ka bijis aculiecinieks tam, kā viņa tēvs vardarbīgi izturējies pret mammu viņu laulības laikā.

2017. gadā intervijā Pīrsam Morganam viņš atklāja, ka redzējis mammas centienus pārdozēt. “Viņa iedzēra tabletes,” stāstīja Džordžs. “Es atceros, ka centos viņu uzturēt nomodā un īsti nesapratu, kas ir noticis.”

foto: Andre Csillag/Shutterstock/ Vida Press
Bojs Džordžs ar vecākiem.

Runājot par vardarbību vecāku laulībā, dziedātājs norādījis: “Man bija kādi deviņi gadi, kad teicu mammai, lai viņa iet prom no tēva.”