foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - detektīvseriāls ar vēsturisku elpu, "oskarota" animācijas filma un jauna pašmāju drāma
Pērn "Oskara" balvu kā labākā animācijas filma ieguvusī "Enkanto" ("Encanto") ir aizraujošs stāsts visai ģimenei.
TV
2023. gada 14. marts, 17:00

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - detektīvseriāls ar vēsturisku elpu, "oskarota" animācijas filma un jauna pašmāju drāma

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties seriālu "Perijs Meisons", animācijas filmu "Enkanto" un jauno pašmāju filmu "Zilās asinis".

Izmeklē Perijs Meisons

Detektīvu faniem - klāt seriāla "Perijs Meisons" ("Perry Mason") otrā sezona!

Detektīvseriāla otrajā sezonā, kurā viscaur aizvien jūtama vēsturiskā elpa un pagājušā gadsimta Amerikas aura, advokāts Meisons turpina dzīties pēc taisnīguma un atklāt patiesību. 1932. gadā tolaik plaukstošajā Losandželosā viņš uzņemas atrisināt kādu lietu, kas ievelkas gandrīz mūža garumā.

Seriāla "Perijs Meisons" abas sezonas skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli" latviešu, angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā.

Maģija un brīnumi

Pērn "Oskara" balvu kā labākā animācijas filma ieguvusī "Enkanto" ("Encanto") ir aizraujošs stāsts visai ģimenei.

Brīnumaina ģimene dzīvo Kolumbijas kalnu mājā, kura atrodas pasakainā vietā, kas tiek saukta par Enkanto. Katru šīs ģimenes bērnu maģija ir apveltījusi ar unikālām spējām – no superspēka līdz dziedināšanas prasmei. Tikai jaunajai Mirabellai nepiemīt nekā īpaša. Uzzinājusi, ka Enkanto maģija ir apdraudēta, Mirabella nolemj, ka tieši viņa ir pēdējā cerība savas neparastās ģimenes glābšanā.

Ko izvēlēsies Diāna?

Vai ir iespējams dzīvot tā, lai visi ar tevi ir apmierināti?

Diāna, kas nāk no augstākajiem sabiedrības slāņiem, cenšas savu dzīvi pielāgot tam, kā citiem šķiet pareizi. Mātei, draudzenei, sabiedrībai, vīram. Cenšoties saglabāt statusu sabiedrībā un mēģinot slēpt vīra atkarību, Diānas attiecības ar meitu kļūst traumatiskas. Kas ir svarīgākais – sabiedrība vai attiecības ar meitu? Ko izvēlēsies Diāna – realizēs kāda cita ideju par savu dzīvi vai būvēs to pati?

Filmas "Zilās asinis" pirmizrāde

20. februārī kino teātrī "Splendid Palace" noritēja režisores Unas Celmas pilnmetrāžas mākslas filma "Zilās asinis", kas atklāti runā par seksuālu, ...

gallery icon

Jauno pašmāju drāmu "Zilās asinis", ko režisējusi Una Celma un kurā galvenajā lomā savā kinodebijā ir Ilze Ķuzule-Skrastiņa, skatieties ekskluzīvi "Tet TV+!".