foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Kamillai ir īpašs plāns kronēšanā iesaistīt savus mazbērnus, bet ne Harija un Meganas bērnus
Lielbritānijas karalis Čārlzs III un karaliene konsorte Kamilla.
Slavenības
2023. gada 14. marts, 07:12

Kamillai ir īpašs plāns kronēšanā iesaistīt savus mazbērnus, bet ne Harija un Meganas bērnus

Jauns.lv

Karalienei konsortei Kamillai ir padomā īpašs plāns saviem mazbērniem karaļa Čārlza III kronēšanas pasākumā, kas notiks šā gada 6. maijā. Tas atklāts pēc tam, kad izskanējusi informācija, ka Čārlza jaunākā dēla prinča Harija bērni Ārčijs un Lilibeta ceremoniju neapmeklēs.

Karaļa Čārlza III kronēšana strauji tuvojas, un tā notiks šā gada maijā Vestminsteras abatijā Londonā. Tiek uzskatīts, ka karalienei konsortei Kamillai ir padomā īpaša loma saviem mazbērniem.

Kamillas Pārkeres Boulzas bērni

Kamillas Pārkeres Boulzas bērni.

gallery icon

Vēstīts, ka prinča Harija un Meganas Mārklas trīs gadus vecais dēls Ārčijs un 21 mēnesi vecā meita Lilibeta 6. maijā uz ceremoniju neieradīsies, jo esot “pārāk mazi”, lai piedalītos.

Taču kāds anonīms avots izteicies, ka Čārlza dzīvesbiedres mazbērniem gan, iespējams, būs uzticēta īpaša loma šajā dienā. Mazbērni varētu nest caurspīdīgu baldahīnu, kas tiek turēts virs karalienes konsortes galvas, kad viņa tiek iesvaidīta.

Karaliene ar Kamillu brauc vienā karietē

Bikšu lentes ordeņa parāde karalienes Elizabetes dzīvesbiedra prinča Filipa tukšo vietu karietē ieņēma dēls Velsas princis Čārlzs ar sievu Kamillu. ...

gallery icon


75 gadus vecā Kamilla ir vecmāmiņa sava dēla Toma Pārkera-Boulza diviem bērniem – Lolai (15) un Frederikam (13), kā arī meitas Loras Lopesas atvasēm – 13 gadus vecajiem dvīņiem Guss un Lūiss, un meitai Elīzai (15).

Pagaidām nav zināms, vai kronēšanu apmeklēs princis Harijs (38) un Megana Mārkla (41), taču Saseksas hercogu pārstāvis ir apliecinājis, ka pāris ielūgumu uz ceremoniju ir saņēmis.

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon

Kāds avots iepriekš izdevumam “MailOnline” pastāstījis: “Ļoti daudziem radiniekiem pret viņiem [Hariju un Meganu] būs vēsa attieksme.” Viņš arī paudis cerību, ka Saseksi būs nosēdināti pēc iespējas tālāk no ģimenes.

“Daudzi no ģimenes vairs nevēlas neko kopīgu ar viņiem. Ja viņiem tie ir jāsatiek kronēšanā, lai tā būtu, bet viņi nevēlas nekādu socializēšanos un sarunas.”

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē pateicības dievkalpojumu Londonā 2022. gada 3. jūnijā

gallery icon

Karaļa Čārlza III kronēšana nolikta dienā, kad būs Ārčija ceturtā dzimšanas diena. Kāds anonīms paziņa žurnāla “OK!” britu izdevumam jau agrāk izteicies, ka Harijs un Megana
vēloties apmeklēt kronēšanu, jo tas ir ļoti svarīgs pasākums ģimenei.

“Ārčija dzimšanas diena iekrīt 6. maijā, kas ir kronēšanas diena, un Saseksi vēlas, lai ģimene to novērtētu,” norādījis anonīmais avots.

Harija un Meganas privātās dzīves ainiņas

gallery icon

“Saseksas hercogi ir lūguši, lai dienas plānos tiktu iekļauta kaut kāda veida atzīmēšana vai pieminēšana, kas nodrošinātu, ka dēla ceturtā dzimšanas diena nepazūd šajā nozīmīgajā datumā.”

Anonīmais avots apgalvojis, ka Harijs un Megana arīdzan lūguši, lai pēc izlikšanas no Frogmoras kotedžas viņiem tur ļautu palikt kopā ar princesi Eiženiju, un nevajadzētu apmesties Bakingemas pils apartamentos.

Princese Eiženija ar vīru un dēlu Augustu karalienes Platīna jubilejas svinībās 2022. gadā

gallery icon

Paziņa norādījis: “Saseksi vēlas, lai viņu bērni pavadītu laiku kopā ar citiem ģimenes locekļiem, īpaši ar savu brālēnu Augustu, kurš ir aptuveni vienā vecumā ar Lilibetu.”

“Abi pāri ļoti labi saprotas un vēlas, lai viņu bērni būtu tuvi.”

Princeses Eiženijas dēls Augusts “Instagram” fotogrāfijās

gallery icon

Princis Harijs un princese Eiženija

gallery icon