foto: CAMERA PRESS/LNC / Jim Safire / Vida Press
Demija Mūra esot pārcēlusies uz smagi slimā Brūsa Villisa māju. Ko par to saka aktiera sieva?
Brūss Villiss ar vecāko meitu Rūmeru un šķirto sievu Demiju Mūru 2011. gadā.
Slavenības
2023. gada 11. marts, 06:46

Demija Mūra esot pārcēlusies uz smagi slimā Brūsa Villisa māju. Ko par to saka aktiera sieva?

Jauns.lv

Pēc tam, kad kļuva zināms, ka 67 gadus vecā Brūsa Villisa veselība strauji pasliktinās progresējošās demences dēļ, plašsaziņas līdzekļos izplatījās baumas, ka aktiera bijusī sieva Demija Mūra pārcēlusies pie viņa un tagad dzīvojot zem viena jumta ar aktiera pašreizējo sievu Emmu Hemingu.

Nesen ārvalstu presē parādījās informācija, ka 60 gadus vecā aktrise Demija Mūra pārcēlusies uz sava bijušā vīra māju. Bulvārpreses izdevumi rakstīja, ka Mūra tagad dzīvojot pie Brūsa un Emmas, lai palīdzētu šķirtā vīra jaunajai sievai kopt aktieri,  kura veselības stāvoklis strauji pasliktinoties.

“Demija ir pārvākusies, un viņa nedosies prom līdz pašām beigām,” intervijā portālam “RadarOnline” apgalvojis kāds anonīms paziņa.

Taču pati Emma Heminga šo informāciju noliedz. Viņa teikusi, ka šīs baumas ir melīgas un neviens nekur nav pārcēlies. Mākslinieka dzīvesbiedre arī lūgusi fanus vairs nediskutēt par šo tēmu. Viņa aicinājusi izskaust aplamo tematu jau pašā tā iedīglī. “Tas ir tik muļķīgi. Lūdzu, apstājieties,” lūgusi Emma.

Kā zināms, Villisam diagnosticēta frontotemporālā demence. Pēc tuvāko ģimenes draugu teiktā aktieris ir “apņēmības pilns pēc iespējas ilgāk uzturēt skaidru prātu un spēju sazināties”. Viņš arī sapņojot par savu pirmo mazbērniņu, kuru jau tuvākajā laikā pasaulē laidīs viņa vecākā meita. Rūmera Villisa ar draugu Dereku Ričardu Tomasu ir sava pirmdzimtā gaidībās.

Rūmera Villisa un Dereks Ričards Tomass

gallery icon

Emma jau iepriekš ierakstījusi video, kur centusies vairāk pastāstīt par dzīvesbiedra diagnozi, lai vairotu informētību par slimību un palīdzētu tiem, kas saskārušies ar līdzīgām veselības problēmām. Heminga arī lūgusi cienīt viņu ģimenes privātumu un neskriet pakaļ ar fotokamerām. Īpaši Emma aicinājusi paparaci nevajadzīgi nesatraukt Brūsu, kliedzot  un citādi cenšoties pievērst aktiera uzmanību. Filmas “Cietais rieksts” zvaigznei tagad tas ir traumējoši, un vajadzīgs pēc iespējas lielāks miers.

Par aktiera smago veselības stāvokli ģimene pirmo reizi pavēstīja pirms gada, kad viņam diagnosticēja afāziju. Brūss Villiss paziņoja, ka noslēdz savu kino karjeru. Viņš arīdzan pārdeva lielāko daļu nekustamo īpašumu un sāka dzīvot ļoti noslēgtu dzīvi ģimenes lokā, izvairoties no iziešanas sabiedrībā. Galīgo diagnozi aktierim uzstādīja tikai pavisam nesen. Frontotemporālā demence var ietvert tādus simptomus kā personības izmaiņas, runas grūtības un kustību problēmas.

Brūss Villiss ar sievu Emmu Hemingu filmas pirmizrādes vakarā Ņujorkā

gallery icon

Demija Mūra un Brūss Villiss

gallery icon