foto: HEDO / BACKGRID/ Vida Press
Kimu Beisingeri grūti pat atpazīt. Skat, kā mainījusies Holivudas daiļava!
Kima Beisingere ar mīļoto vīrieti Miču Stounu.
Slavenības
2023. gada 9. marts, 07:03

Kimu Beisingeri grūti pat atpazīt. Skat, kā mainījusies Holivudas daiļava!

Jauns.lv

Holivudas dīva Kima Beisingere izskatījās tik svešāda, kad viņa kopā ar savu mīļoto vīrieti pirmdienas vakarā apmeklēja meitas Airlendas Boldvinas rīkotos bērna pūriņa svētkus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Bijusī “Bonda meitene”, 69 gadus vecā aktrise Kima Beisingere sejas dekoratīvo kosmētiku bija lietojusi minimāli, kad roku rokā ar mīļoto vīrieti frizieri Miču Stounu ieradās uz savas meitas rīkoto pasākumu “Jumbo’s Clown Room” striptīza klubā Holivudā.

Kima Beisingere ar mīļoto vīrieti dodas uz meitas Airlendas gaidāmā bērna pūriņa svētkiem

gallery icon
9

Beisingeres seja bija starojoša un tikpat kā bez nevienas mīmikas krunciņas. Topošā vecmāmiņa bija ģērbusies tumši pelēkā uzvalkā, kam pieskaņojusi melnu blūzi un melnas kurpes ar šņorēm.

Airlenda Boldvina (27) šobrīd ir pirmā bērna gaidībās ar draugu mūziķi RAC (37), kura īstais vārds ir Andrē Alens Anžū.

Airlendas tēvs – Kimas Beisingeres bijušais vīrs aktieris Aleks Boldvins – gaidāmā bērna pūriņa svētkus neapmeklēja.

Kima Beisingere – aktrise, modele, “Playboy” dīva un skaistuma ikona – popularitāti iemantoja astoņdesmitajos gados, kad ieguva Bonda meitenes lomu 1983. gadā iznākušajā bondiādes lentē “Nekad nesaki nekad”, kurā galveno lomu atveidoja Šons Konerijs.

Sekssimbola slavu viņai atnesa loma erotiskajā drāmā “9 ½ nedēļas”, kurā viņas ekrāna partneris bija Mikijs Rurks. Arī šī aktiera vaibstos jau daudzus gadus ir grūti atpazīt reiz tik glīto vīrieti. Rurks ne reizi vien intervijās ir atzinis, ka nožēlo plastiskās operācijas, kas viņa gadījumā bijušas neveiksmīgas. Taču viņš aizvien turpina gulties zem plastikas ķirurga naža, jādomā tāpēc, lai situācija nekļūtu vēl sliktāka.

foto: Coleman-Rayner/Vida Press/ Vida Press
Mikijs Rurks šā gada janvārī.

Kima Beisingere sevi pierādījusi ne tikai kā skaistule, kurai piemīt šarms un seksapīls. Viņa apliecinājusi arī izcilu aktiermeistarību. 1997. gadā Kima saņēmusi “Oskara” balvu par lomu filmā “Losandželosa konfidenciāli”.

Redzot aktrises jaunākās fotogrāfijas, daudzi izteikuši viedokli, ka arī Beisingere nesen būs gūlusies zem plastikas ķirurga naža.

Kima Beisingere ar meitu Airlendu

gallery icon
7

Aktrise nekad agrāk nav publiski atzinusies, ka būtu veikusi plastiskās operācijas. Savukārt viņas meita Ailenda agrāk izteikusies, ka viņas mamma ir “100% dabiska”.

“Tu esi dabiski skaistākā sieviete, kāda jebkad bijusi un būs,” Boldvina rakstīja “Instagram” 2012. gadā, līdzās publiskojot mammas jaunības dienu fotogrāfiju. Šis ieraksts no soctīkliem gan ir dzēsts. “Tas, kā tu kop ādu, vingro un sniedz padomus par veselīgu uzturu, mani iedvesmo darīt to pašu,” savulaik slavēja Airlenda.

Plastiskās operācijas mainījušas Kimu Beisingeri līdz nepazīšanai

Kima Beisingere pēc filmas „The 11th Hour” pirmizrādes Santamonikā. Aktrisei nesen veikta sejas ādas nostiepšanas procedūru un blefaroplastiku (plakstiņu pacelšanas ...

gallery icon
5

“Dāmas, ja vēlaties izvairīties no botoksa injekcijām un jebkādām citām metodēm, ieklausies manā mammā,” viņa piebilda. “Viņai nav veikta neviena [ķirurģiska] procedūra, jo viņa visus šos gadus izvairās no saules!”

2006. gadā izdevums “The Evening Standard” rakstīja, ka tolaik 52 gadus vecās Beisingeres piere izskatās “neiespējami gluda, kamēr viņas dabiski “bites sadzeltās” lūpas šķiet vēl pilnīgākas nekā parasti”.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Kima Beisingere filmas "Tumsa piecdesmit nokrāsās" pirmizrādes vakarā

Apmeklējot filmas „Tumsa piecdesmit nokrāsās” pirmizrādes vakaru, daudzi pirmajā brīdī nespēja atpazīt aktrisi Kimu Beisingeri. Pēc plastiskajām operācijām ļoti izmainījušies ...

gallery icon
10

Savukārt 2011. gadā baumoja, ka viņa ir tā sieviete, kas slēpjas zem segas, iznākot no plastikas ķirurga kabineta Beverlihilsā.

Portāls “Radar Online” apgalvoja, ka tolaik 57 gadus vecā Beisingere izskatījusies “gandrīz neatpazīstama”, ieejot ēkā. Taču tā arī nekad nav apstiprināts, ka aktrise bijusi tā sieviete, kas slēpusies no paparaci.  

Kimas Beisingeres un Aleka Boldvina meita Airlenda ar mīļoto meiteni

Pēc 12 kopābūšanas mēnešiem 2014. gada martā Kimas Beisingeres un Aleka Boldvina meita Airlenda izšķīrās no drauga – sērfera Sleitera ...

gallery icon
12

Kima Beisingere un Aleks Boldvins iepazinās 1991. gadā, filmējoties lentē “Paradums precēties”. Pāris apprecējās 1993. gadā, divus gadus vēlāk pasaulē nāca meita Airlenda, un 2002. gadā viņi laulību šķīra.

Ar otro sievu Hilariju Boldvinu (39) Aleks ir kļuvis par vēl septiņu bērnu tēvu.

Aleka un Hilarijas Boldvinu ģimene Ņujorkā 2022. gada pavasarī

gallery icon
16