foto: Utrecht Robin/Action Press/Shutterstock/ Vida Press
Bils Geitss pirmo reizi kļuvis par vectētiņu
Bils Geits ar vecāko meitu Dženiferu, kura viņu iecēlusi vectētiņa godā.
Slavenības
2023. gada 8. marts, 17:55

Bils Geitss pirmo reizi kļuvis par vectētiņu

Jauns.lv

Bils Geitss - viens no kompānijas “Microsoft” dibinātājiem un bijušais lielākais akcionārs - 67 gadu vecumā pirmo reizi kļuvis par vectētiņu.

Bila Geitsa vecākā meita, 26 gadus vecā Dženifera Geitsa, laidusi pasaulē pirmdzimto. Bērna tēvs ir Dženiferas vīrs Naiels Nasars, ar kuru viņa apprecējās 2021. gada oktobrī. Naiels ir ēģiptiešu izcelsmes jātnieks.

Vai pārim piedzimis dēls vai meita – nav zināms. Tāpat vecāki pagaidām neatklāj mazuļa vārdu un precīzu bērna pasaulē nākšanas datumu. Jaunā māmiņa Dženifera Geitsa 5. martā savā “Instagram” kontā parādījusi pirmo sava bērna fotogrāfiju.

Bila Geitsa meita Dženifera un viņas līgavainis Naiels Nassars

gallery icon

Attēlā redzams, kā mamma cieši tur bērnu pie krūtīm, bet tētis maigi apskauj viņa mazās kājiņas.

“Sūtām mīlestību no mūsu veselīgās mazās ģimenes,” Geitsa vecākā meita pierakstījusi komentārā pie attēla.

Zināms, ka Dženifera un Naiels apprecējās 2021. gada oktobrī, bet gadu vēlāk, 2022. gada novembrī, paziņoja, ka gaida pirmdzimto.

Dženiferas kāzas bija neticami skaistas. Svinības notika zirgu fermā Vestčesterā, ko Geitsa vecākā meita saņēmusi dāvanā no tēta un mammas pēc Stenforda Universitātes absolvēšanas.

Atgādināsim, ka Bils Geitss no sievas Melindas izšķīrās 2021. gadā. Pāris laulībā bija nodzīvojis 27 gadus. Viņiem ir trīs bērni: Dženifera, Rorijs un Fībija.

Miljardiera Bila Geitsa sievas Melindas dzīve fotomirkļos

gallery icon

Šobrīd “Microsoft” dibinātājam izveidojušās romantiskas attiecības ar 60 gadus veco Polu Hērdu, datortehnoloģiju korporācijas “Oracle” ģenerāldirektora Marka Hērda atraitni.

Bils Geitss un Pola Hērda apmeklē Austrālijas atklāto čempionātu tenisā 2023. gada janvārī

gallery icon

Polas vīrs Marks Hērds devās mūžībā 2019. gadā pēc cīņas ar vēzi. Viņam bija 62 gadi.  Nāves brīdī viņa kapitāls tika novērtēts 500 miljonu dolāru apmērā. Pola Hērda ir filantrope un šobrīd nodarbojas ar pasākumu organizēšanu.

Polai Hērdai ir divas meitas – Kellija un Ketrīna.