foto: Instagram
Madonna nav romantiski saistīta ar sava bērna treneri, tikai palīdz reklamēt viņa sporta zāli
Madonna un Džošs Popers.
Slavenības
2023. gada 5. marts, 06:58

Madonna nav romantiski saistīta ar sava bērna treneri, tikai palīdz reklamēt viņa sporta zāli

Jauns.lv

Madonna (64) nav romantiski saistīta ar sava bērna treneri un boksa pasniedzēju Džošu Poperu, bet tikai cenšas palīdzēt “reklamēt viņa sporta zāli” – apgalvo amerikāņu popzvaigznes paziņas.

Pirms dažām dienām ziņās parādījās intriģējošs virsraksti, ka popmūzikas karalieni Madonnu iespējams vienojot romantiskas attiecības ar 29 gadu veco treneri Džošu Poperu. Turklāt šī vēsts ārvalstu plašsaziņas līdzekļus sasniedza vien nedēļu pēc tam, kad tika ziņots, ka šķīrušies dziedātājas un viņas iepriekšējā mīļotā vīrieša Endrū Dārnela dzīves ceļi.

Hita “Material Girl” izpildītājai tuvu stāvošas personas noliegušas baumas par iespējamo romānu. Viņi apgalvojuši, ka Madonnas “jaunais romāns ir tikai teātris” reklāmas nolūkos. Viņa vēloties, lai Popers, kurš gatavo dziedātājas dēlu Devidu labdarības boksa mačam, iegūtu publicitāti un tā palīdzētu plaukt viņa karjerai.

“Viņš ir izskatīgs puisis, taču Madonna šobrīd nemeklē mīlestību,” izdevumam “Page Six” norādījis vārdā nenosauktais informācijas avots. “Džošs trenē viņas dēlu un viņa izjūt pateicību. Viņa teica, ka palīdzēs viņam pareklamēt šo sporta zāli.”

“Viņš pamazām iemanto popularitāti un nesen kā ir piedalījies realitātes šovā, ko rāda kanāls “Bravo”, tāpēc viņš ļoti vēlas sev piesaistīt uzmanību kopā ar Madonnu,” par Poperu izteicies zinātājs.

Madonna "Grammy 2023" balvu ceremonijas vakarā un "afterparty" ballītē

gallery icon
16

“Tas neizslēdz romāna iespējamību nākotnē – taču šobrīd viss ir strikti platonisks,” apliecinājis informators.

Attiecībā uz Madonnu, viņai “ir daudz citu lietu dzīvē, uz ko jākoncentrē uzmanība. Šobrīd pats svarīgākais ir būt kopā ar ģimeni laikā, kad tā sēro par [mirušo] brāli. Viņa ir īpaši noraizējusies par savu tēti un cenšas pavadīt laiku kopā ar viņu.”