foto: Tim Rooke/Shutterstock/ Vida Press
Velsas princis un princese apmeklējuši Pipas Midltones trešā bērna kristības lauku baznīcā
Velsas princis Viljams un princese Ketrīna.
Slavenības
2023. gada 3. marts, 05:46

Velsas princis un princese apmeklējuši Pipas Midltones trešā bērna kristības lauku baznīcā

Jauns.lv

Tiek ziņots, ka Velsas princis un princese apmeklējuši Pipas Midltones astoņus mēnešus vecās meitas kristības. Mazā Rouza kristīta, klātesot karaļpārim, meitenītes mammai Pipai un tēvam Džeimsam Metjūsam.

Ārvalstu plašsaziņas līdzekļi ziņo, ka Velsas princese Ketrīna ar vīru princi Viljamu nesen apmeklējusi savas māsas Pipas Midltones un viņas vīra finansista Džeimsa Metjūsa trešā bērna - meitas Rouzas - kristības.

Pipa Midltone ar vīru un trim bērniem bauda brīvdienas Sentbārtas salā 2023. gada februārī

gallery icon

Pipa (39) savu astoņus mēnešus vecos meitu izvēlējusies kristīt vietējā baznīcā, kas atrodas netālu no viņas ģimenes mājas Berkšīras grāfistē Anglijā.

Rouza pasaulē nāca 2022. gada jūnijā, viņa ir Velsas princeses māsas Pipas Midltones un viņas vīra Džeimsa Metjūsa trešais bērns. Pāris ģimenē vēl audzina četrus gadus veco dēlu Arturu un nepilnus divus gadus veco meitu Greisu.

Šie trīs bērni ir Kerolas un Maikla Midltonu mazbērni. Viņi ir vecvecāki arī princim Džordžam, princesei Šarlotei un princim Luisam.

Hercogienes Ketrīnas mamma Kerola Midltone - māte, vecmāmiņa un brieduma gadu stila ikona

gallery icon

Pipas ģimene nesen kā atgriezusies no īsām brīvdienām Karību jūras salās. Metjūsiem uz Sentbārtas salas pieder savs kūrorts “Eden Rock”. Šo luksusa klases viesnīcu ir iecienījušas tādas Holivudas zvaigznes kā Breds Pits un Leonardo Dikaprio.

Džeimsa Metjūsa vecāki Deivids un Džeina šo kūrortu savā īpašumā ieguva 1995. gada septembrī.

Pipa Midltone auklē dēlu

gallery icon

Pipa redzēta, brīvdienās peldamies un sauļojamies kopā ar bērniem. Ģimene šo saules pielieto vietu bieži izvēlas kā savu atpūtas braucienu galamērķi.

Berkšīras grāfistē Pipa ar ģimeni mitinās 30 guļamistabu lielā muižā, kuras vērtība noteikta aptuveni 15 miljonu sterliņu mārciņu apmērā.

Pipa Metjūsa (Midltone) ar vīru Džeimsu Metjūsu un brāli Džeimsu Midltonu princeses Eiženijas kāzās - dažas dienas pirms Pipas dzemdībām

gallery icon

Pipa un Džeimss apprecējās 2017. gadā, bet pirmo reizi kopā bija redzēti jau 2012. gadā. Šķiršanās periodā Pipai bija īslaicīgas attiecības ar biržas mākleri Niko Džeksonu.

Pipa Midltone ar līgavaini Niko Džeksonu

gallery icon

Tiek ziņots, ka Pipa savu nākamo vīru pirmo reizi satikusi jau 2007. gadā, kad Midltonu ģimene bija devusies atpūsties uz “Eden Rock” kūrortu Karību salās.

Pipas Midltones un Džeimsa Metjūsa medusmēnesis

Hercogienes Ketrīnas māsa Pipa Midltone ar vīru Džeimsu Metjūsu medusmēnesi sākuši ar karalisku atpūtu Franču Polinēzijā, bet pēc tam devušies ...

gallery icon

Pipa un hedžfondu menedžeris Džeimss, kurš izglītību ieguvis Ītonas koledžā, romantiskās attiecības neatjaunoja līdz pat 2015. gada beigām vai 2016. gada sākumam. Par savu saderināšanos pāris paziņoja 2016. gada jūlijā, bet pēc tam 2017. gada maijā teica viens otram jāvārdu laulību ceremonijā, kas notika Svētā Marka baznīcā Inglfīldā, Anglijā.

Kembridžas hercogienes māsas Pipas Midltones kāzas ar miljonāru Džeimsu Metjūsu

Kembrižas hercogienes Ketrīnas māsa Pipa Midltone sestdien Anglijas lauku baznīcā apprecējās ar miljonāru Džeimsu Metjūsu.

gallery icon

Izdevums “Daily Mail” ziņo, ka Rouzas Metjūsas kristības notikušas nedēļas sākumā un tās ar savu klātbūtni pagodinājusi arī bērna tante Ketrīna un onkulis Viljams, kuri plašākā sabiedrībā pazīstami kā Velsas princese un princis.

Kleita, kas padarīja slavenu Pipu Midltoni

gallery icon