Sandis Ozoliņš un Ina Avlaseviča 2020. gada vasarā

Sandis Ozoliņš un Ina Avlaseviča "Lido" atpūtas centra pēc dīkstāves atkalatklāšanas pasākumā.

gallery icon
12
Slavenības
2023. gada 2. marts, 06:15

Hokeja leģenda Sandis Ozoliņš ar mīļoto noslēdz laulību līgumu. Kas tiek sievai?

Žurnāls "Kas Jauns"

Latvijas ledus hokeja zvaigzne Sandis Ozoliņš, kas aizpērn par sievu apņēma modeli un bijušo titula "Mis Latvija" īpašnieci Inu Avlaseviču, ar dzīvesbiedri nupat noslēdzis laulību līgumu par visas mantas šķirtību, vēsta žurnāls "Kas Jauns".

Ina 2021. gada beigās sociālās saziņas tīklā "Facebook" izziņoja, ka pēc vairāku gadu draudzības teikusi jāvārdu Sandim Ozoliņam un pieņēmusi viņa uzvārdu.

Kā žurnāls "Kas Jauns" noskaidrojis "Lursoft" datu bāzē, laulība reģistrēta Rīgas pilsētas Ziemeļu dzimtsarakstu nodaļā 2021. gada 10. jūlijā. Pagājis nedaudz vairāk kā pusotrs gads, un abi izlēmuši noslēgt laulāto mantisko attiecību līgumu, turklāt izdarījuši to tieši Valentīndienā!

Līgums noslēgts par visas mantas šķirtību – Ozoliņam pieder nekustamais īpašums Baltezerā, sievai ticis sporta motocikls "Suzuki GSX R600" un pulkstenis "Breitling", kas ir vairāku tūkstošu vērts. Tāpat sadalītas arī kapitāldaļas uzņēmumos: Sandim pieder SIA "Golfa parks" un SIA "Golfs & karti", bet Inai – SIA "I&A Solution" daļas.

Ina nodibina savu uzņēmumu

Ja Sandim Ozoliņam piederošo uzņēmumu darbības veids ir skaidrs – tie nodarbojas ar viņa golfa laukuma apsaimniekošanu un golfa kluba darbību –, tad kas ir "I&A Solution"? Kā vēsta Lursoft, saistīts ar interneta portālu darbību! SIA reģistrēta jau 2016. gadā, Ina ir tā simtprocentīga īpašniece, patiesā labuma guvēja un arī vienīgā valdes locekle. 2021. gadā uzņēmums strādājis ar 1620 eiro lielu apgrozījumu un savai īpašniecei devis 95 eiro peļņu. Jāatzīmē gan, ka uz 8. februāri tam bijis 1136 eiro liels VID administrēto nodokļu parāds.

Tāpat vien dažas dienas pirms laulību līguma noslēgšanas Ozoliņa kopā ar Ediju Zanderu nodibināja SIA "Ozo Pro Shop", kurā viņai pieder 51 procents daļu un viņa ir valdes priekšsēdētāja. SIA darbības veids "Lursoft" vēl nav norādīts. Iespējams, ka Ina pievērsusies zivsaimniecībai, jo viņas biznesa partneris Zanders ir saistīts ar šo nozari. Viņš ir biedrībā "Mazjūras zvejnieki" un darbojas kā zivsaimniecības konsultants, arī no Latvijas Zaļās partijas saraksta kandidējis pašvaldību vēlēšanās. Tāpat Zanderam svešs nav sports – viņš vēl pērnvasar trenēja Engures komandu, kas vietējos futbola svētkos zvaigžņu mačā mērojās spēkiem ar daudzām slavenībām, kuru vidū laukumā gāja ne tikai "Prāta vētras" puiši un viņu labs draugs bijušais Latvijas izlases kapteinis Kaspars Gorkšs, bet arī… Sandis Ozoliņš.

Audzina Oliveru

Inas un Sanda ģimenē pasaulē nācis dēls Olivers – viņš piedzima 2021. gada novembrī. “Viņš ir iemesls apdāvinātai laimes sajūtai, beznosacījuma mīlestībai, mūsu iekšējam dzinulim... ticībai, tik brīnumainai!” tā prieku par atvases nākšanu pasaulē pauda Ina, piebilstot: “Prieka lādiņš, jauna atbildība – mammai, tētim, māsai.”

Ozoliņam puika ir trešais bērns, viņa laulībā ar Sandru Ozoliņu dzimuši dēli Roberts un Kristofers, kas uzauga Amerikā. Inai savukārt ir arī meita Vivjena, kas pasaulē nāca modeles kopdzīvē ar būvuzņēmēju Aināru Pauniņu.

Sandis Ozoliņš ar draudzeni "Latvijas lepnuma 2018" ceremonijā

Sandis Ozoliņš ar draudzeni Inu Avlaseviču "Latvijas lepnuma 2018" ceremonijā.

gallery icon
11

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!