foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Ko nozīmē Šakiras izteikums pēc šķiršanās, ka viņai “jābūt stiprākai nekā lauvai”?
Kolumbiešu dziedātāja Šakira.
Slavenības
2023. gada 2. marts, 07:05

Ko nozīmē Šakiras izteikums pēc šķiršanās, ka viņai “jābūt stiprākai nekā lauvai”?

Jauns.lv

Šakira nesen kā sniegusi vaļsirdīgu interviju, kurā runājusi arī par sirdssāpēm, ko sagādājusi šķiršanās. Kā zināms, kolumbiešu dziedātāja pērn izšķīrās no spāņu futbolista Žerāra Pikē viņa sānsoļu dēļ.

Šakiras intervija notika spāņu valodā telekanālam “Canal Estrellas” un to vadīja Enrike Akevedo.

Slavenību žurnāls “People” atstāstu sāk ar sekojošu citātu, kas izteikts jau pašā sarunas sākumā: “Es vienmēr esmu bijusi ļoti emocionāli atkarīga [no vīriešiem] – man tas ir jāatzīst. Es biju iemīlējusies mīlestībā.”

“Tā vai citādi man ir izdevies to iemācīties no cita skatupunkta un sajust, ka arī man vienai viss būs kārtībā.”

Šakira un Žerārs Pikē

gallery icon

“Kad sievietei dzīvē nākas saskarties ar grūtībām, viņa kļūst stiprāka. Kad tu kļūsti stiprāks, tas nozīmē, ka mācies atpazīt savas vājās vietas un pieņemt savu neaizsargātību.”

Kopš šķiršanās no Žerāra Pikē dziedātāja atzīst, ka ir “ceļā uz augšu” un jau “paspējusi sajust, ka ir pašpietiekama”. Agrāk viņa uzskatījusi, ka nekas tāds nav iespējams.

Šakira ar dēliem atpūšas Meksikā

gallery icon

“Es sajūtos pašpietiekama, jo es jūtu, ka varu paļauties uz sevi, un man ir divi bērni, kuri ir atkarīgi no manis,” paskaidrojusi dziedātāja.

“Man jābūt stiprākai par lauveni. Šim spēkam, lai tas būtu īsts, nevis fasāde… tam ir jāatnāk lielu sāpju rezultātā. Pieņemot šīs sāpes un paciešot neapmierinātību, jo dzīvē ir lietas, kas nenotiek tā, kā mēs to vēlētos.”

Šakira ar dēliem Milanu un Sašu

gallery icon

Žerārs Pikē un Klāra Čia Marti 2022. gada septembrī Parīzē

gallery icon