foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Reperis Lil Wayne vairāk nekā 20 gadu nav pieskāries ātrajām uzkodām
Reperis Lil Wayne jeb Dveins Maikls Kārters juniors.
Slavenības
2023. gada 1. marts, 08:30

Reperis Lil Wayne vairāk nekā 20 gadu nav pieskāries ātrajām uzkodām

Jauns.lv

Reperis Dveins Maikls Kārters juniors (40), kurš labāk pazīstams ar skatuves vārdu Lil Wayne, jaunākajā intervijā pastāstījis par veselīgu ēšanu.

Skaņdarba “A Milli” izpildītājs atzinies, ka divu desmitgažu laikā nav pat pieskāries ātrajām uzkodām, jo viņam jau no 19 gadu vecuma ir savs personīgais šefpavārs.

Reperis Lil Wayne laiku lokos

gallery icon
26

Sarunā ar “Apple Music 1” ētera personību Zeinu Lovu mūziķis paskaidrojis: “Kad man bija 19 gadu, es pārcēlos uz Maiami. Mana mamma ir šefpavāre, un viņa bija ļoti priecīga par pārcelšanos, jo Ņūorleāna ir traka vieta. Bija viena lieta, ko viņa ļoti vēlējās, lai izdaru, - lai sameklēju sev personīgo šefpavāru.”

“Tā nu man no 19 gadu vecuma līdz pat šai dienai ir savs personīgais šefpavārs. Veselu mūžību neesmu ēdis neko no ātrajām uzkodām. Es pat nezinu, kā smaržo Makdonaldā,” pajokojis reperis.

foto: Jennifer Johnson/Shutterstock/ Vida Press
Reperis Lil Wayne savā 40. dzimšanas dienas ballītē aizvad'tiā gada septembrī.

Lil Wayne arī atklājis, ka nepieturas treniņu režīmam: “Viens, kuru zinu, ka nevar iztikt bez sporta zāles, ir Džims Džounss. Es nespēju cilāt svarus. Es netrenējos.”

Runājot par savu vietu mūzikas industrijā, Lil Wayne norādījis, ka viņu visu laiku iedvesmo citi mākslinieki.

“Ir kāds brīdis, kad paveries apkārt un nodomā, ka neesi drošs, ka šajā ceļā kāds vispār būs kopā ar tevi. Jebkurā virzienā, ko izvēlos, es vienmēr jūtos iedvesmots.”

foto: Sipa Press/ Vida Press
2010. gadā Lil Wayne stājās tiesas priekšā par nelikumīgu ieroča glabāšanu.

“Tāpēc es nekad nejūtos viens, jo man vienmēr ir iedvesma. Iedvesma aug un es strādāju ar cilvēkiem, kuriem patīk redzēt izaugsmi. Man ir palaimējies, ka ir tādi cilvēki līdzās. Iepriekšējā turnejā devos kopā ar grupu “Blink-182”. Beigu beigās es nonāku kantri mūzikas balvu ceremonijas vakarā un tūrēju kopā ar “Blink-182”. Nav daudz reperu, kas var teikt, ka paveikuši to pašu. Esmu viens šī kalna virsotnē.”

Lil Wayne savu karjeru sāka 1995. gadā, būdams vien 12 gadus vecs. Viņš bija ierakstu kompānijas “Cash Money Records” jaunākais mākslinieks, ar kuru jebkad ticis noslēgts līgums.

foto: Jim Smeal/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Reperis Lil Wayne 2004. gadā.