foto: ddp / Vida Press
Princis Endrū draud atklāt "apkaunojošus" noslēpumus par karali Čārlzu, ja viņa atalgojums netiks atjaunots
Princis Endrū.
Slavenības
2023. gada 24. februāris, 13:59

Princis Endrū draud atklāt "apkaunojošus" noslēpumus par karali Čārlzu, ja viņa atalgojums netiks atjaunots

Jauns.lv

Zinātāji izteikušies, ka prinča Harija biogrāfiskā grāmata nobālēs, kad princis Endrū ķersies pie saviem memuāriem. Princis Endrū esot piedraudējis atklāt visus karaliskos noslēpumus, jo īpaši dažas “apkaunojošas” detaļas par karali Čārlzu III, ja viņa karaliskās saistības un atalgojums netiks atjaunoti.

Kāds anonīms iekšējais avots portālam "RadarOnline" atklājis, ka Jorkas hercogam esot gana un, ja viņa prasības netiks izpildītas, viņš uzrakstīs grāmatu, kurā atmaskos visus karaliskās ģimenes pārstāvjus.

Karalienes Elizabetes II dēli Čārlzs un Endrū laiku lokos

gallery icon
41

“Endrū uzskata, ka ir pietiekami cietis - un viņš liks ciest citiem, ja tie neņems vērā viņa brīdinājumu,” portālam norādījis zinātājs.

“Cilvēki uzskatīja, ka prinča Harija memuāri ir kaut kas ļoti slikts. Bet tas, ko Endrū var atklāt par dažiem savas ģimenes locekļiem, noraus jumtu!”

Princis Endrū izjādē Vindzorā 2023. gada februārī

gallery icon
9

“Endrū ir pieejama informācija, kas varētu izrādīties apkaunojoša Čārlzam un, patiesībā, visai ģimenei.”

“Viņš varētu atklāt detaļas par tēva prinča Filipa saikni ar Hitlera nacistisko režīmu, un viņš nevēlētos paturēt arī tumšākos noslēpumus, ko glabāja viņa paša māte, karaliene Elizabete!”

Prinča Endrū un Sāras Fērgusones kāzas

gallery icon
52

Informācijas avots atzīmējis, ka divu meitu tēvam princim Endrū ir naids pret jauno monarhu, jo karalis uzvedas augstprātīgi un visvareni, lai gan patiesībā esot liekulis, kurš apprecējās ar Diānu, bet turpināja uzturēt romānu ar Kamillu Pārkeri-Boulzu.

Princese Diāna kāzu dienā

Princese Diāna un Velsas princis Čārlzs apprecējās 1981. gada 29. jūlijā.

gallery icon
22

“Viņš ir visiem spēkiem apņēmies glābt savu sagrauto reputāciju, un, šķiet, ka visu atklājoša grāmata ir ceļš, kas ejams,” piebildis anonīmais ziņotājs. “Ja un kad tā tiks publicēta, tā iznīcinās daudz cilvēku – arī britu monarhijas galvu!”

Princis Čārlzs un Kamilla kāzu dienā

Velsas princis Čārlzs un Kornvolas hercogiene Kamilla kāzu dienā 2005. gada 8. aprīlī.

gallery icon
3