foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Princese Ketrīna balvu ceremonijas vakarā pārsteidz ar atkārtoti uzvilktu tērpu un 27 dolārus vērtiem auskariem
Princese Ketrīna BAFTA ceremonijas vakarā 2023. gada 19. februārī.
Slavenības
2023. gada 20. februāris, 15:15

Princese Ketrīna balvu ceremonijas vakarā pārsteidz ar atkārtoti uzvilktu tērpu un 27 dolārus vērtiem auskariem

Jauns.lv

Aizvadītājā svētdienā, 19. februārī, Velsas princis Viljams un princese Ketrīna apmeklēja Britu kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremoniju Londonā. Iepriekšējo reizi pāris to ar savu klātbūtni pagodināja 2020. gadā, tieši pirms koronavīrusa pandēmija paralizēja saviesīgo dzīvi Eiropā un visā pārējā pasaulē.

BAFTA godalgu pasniegšanas ceremonija Londonā

Britu Kino un televīzijas mākslas akadēmijas (BAFTA) godalgu pasniegšanas ceremonijā Londonā svētdien dominēja krimināldrāma "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" ('Trīs ...

gallery icon

Par Velsas prinča un princeses apmeklēto BAFTA balvu ceremonijas vakaru ārvalstu mediji šobrīd raksta pirmajās slejās ne tikai tāpēc, ka britu tauta trīs garus gadus gaidījuši karaliskā pāra atgriešanos uz sarkanā paklāja. Princese Ketrīna uzmanību piesaistījusi ar savu allaž nevainojamo koptēlu, kuru šajā balvu vakarā daudzi nodēvējuši par “neaizmirstamu modes paziņojumu”.

Princese Ketrīna BAFTA ceremonijas vakarā 2023. gada 19. februārī

gallery icon

41 gadu vecā princese saviesīgajam vakaram Londonas Karaliskajā Svētku zālē bija izvēlējusies baltu asimetrisku kleitu ar vienu atsegtu plecu. Šo tērpu radījis Ketrīnas iecienītais modes nams “Alexander McQueen”, un šajā kleitā viņa sabiedrībā bija redzēta jau agrāk. Princese tajā bija ģērbusies 2019. gadā.

foto: MediaPunch / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
Princese Ketrīna ar vīru BAFTA ceremonijas vakarā 2019. gadā.

Uz balvu ceremonijas vakaru Ketrīna ieradās kopā ar vīru princi Viljamu (40), kurš ir Britu kino un televīzijas mākslas akadēmijas (BAFTA) prezidents kopš 2010. gada.

Kā vēsta izdevums “New York Post”, princese ne tikai atkārtoti uzvilkusi grezno vakarkleitu, viņa tērpu papildinājusi ar dažiem aksesuāriem, kas iegādāti par draudzīgām un visiem pieejamām cenām.

foto: action press/ Vida Press
Šie krāšņie ziedu auskari iegādāti vien par 27 dolāriem, izpētījuši eksperti.

Savu koptēlu Ketrīna papildinājusi ar izteiksmīgiem ziedu auskariem, ko par 27 dolāriem piedāvā veikalu tīkls “Zara”.

Princese pirmo reizi savas 13 gadu ilgās karaliskās sabiedriskās dzīves laikā bija uzvilkusi melnus garos cimdus. Tos darinājis zīmols “Cornelia James”, kas bija nelaiķes karalienes iecienītais cimdu ražotājs. Elizabete II pirmo reizi uzvilka šī zīmola darinātos cimdus 1947. gadā, kad devās medusmēnesī kopā ar princi Filipu.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Princese Ketrīna pirmo reizi savas karaliskās saviesīgās dzīves laikā uzvilkusi melnus garos cimdus.

Savu koptēlu BAFTA ceremonijas vakarā princese Ketrīna noslēgusi ar pieskaņotu “Jimmy Choo” somiņu un zīmola “Aquazzura” laiviņām zeltītā tonī.

Iepriekšējo reizi, kad princese apmeklēja BAFTA ceremonijas vakaru - 2020. gadā -, viņa bija ģērbusies modes nama “Alexander McQueen” kleitā, ko 2021. gadā tika izvēlējusies vienai no vizītes dienām Malaizijā.

foto: CAMERA PRESS/Joanne Davidson / Vida Press
Princese Ketrīna BAFTA ceremonijas vakarā 2020. gadā.

Pērn pāris bija spiests izlaist gadskārtējo TV un filmu ceremonijas vakaru, lai gan pēc Covid-19 pandēmijas tas atkal notika. Karaliskajam pārim nebija iespējas pasākuma apmeklējumu apvienot ar citiem pienākumiem. Savukārt gadu pirms tam princim vajadzēja teikt attālinātu runu daļēji neklātienē rīkotajā pasākumā (pasākums notika Karaliskajā Albertholā, taču bez skatītājiem klātienē), bet vectēva prinča Viljama nāves dēļ, viņš savu dalību atsauca.

foto: Tim Rooke/Shutterstock/ Vida Press
Ketrīna vizītes laikā Malaizijā 2012. gada septembrī.