Slavenības
2023. gada 20. februāris, 10:20

VIDEO: Elīna Gluzunova steidz uz veikalu izvēlēties saderināšanās gredzenu. Vai tad beidzot gaidāmas kāzas?

Jauns.lv

Dziedātājas Elīnas Gluzunovas ikdienai ir iespēja sekot līdzi ģimeņu attiecību realitātes šovā “Ģimene burkā”. Jaunākajā sērijā, neskatoties uz strīdiem un nesaskaņām ar dzīvesbiedru, Elīna dodas uz juvelierizstrādājumu veikalu, izvēlēties sev saderināšanās gredzenu.

Nesen Elīna pēc kārtējā strīda ar savu dzīvesbiedru Artjomu televīzijas kameru priekšā atzinās, ka ir biseksuāla un, ja nebūs lemts veidot mīlošas attiecības ar vīriešiem, tad to ir gatava darīt ar sievietēm. Taču viens ir domāt, otrs - darīt. Un nu jau Gluzunova steidz uz veikalu izvēlēties gredzenu, ko vilkt pirkstā kā Artjoma mīlas apliecinājumu.

Elīna un Artjoms kopā ir jau aptuveni desmit gadu. Abu kopdzīves laikā pasaulē nākuši trīs kopīgi bērni. Televīzijas skatītāji jaunās sezonas sākumā varēja sekot līdzi Gluzunovu dzīvē skumjajam notikumam, kad ģimenes jaunākajai atvasei tika atklātas veselības problēmas, kas bija liels pārdzīvojums, jo bieži vien abu vecāku uzskati par piemērotu veselības aprūpi atšķīrās.

foto: Publicitātes
Elīna un Artjoms kopā ir jau aptuveni desmit gadu. Abu kopdzīves laikā pasaulē nākuši trīs kopīgi bērni.

Gluzunovi šovā izceļas ar saviem strīdiem, kas lielākoties notiek augstos toņos. Neskatoties uz šādām attiecībām, Elīna cer, ka kopdzīves desmit gadu jubilejā saņems ilgi kāroto saderināšanās gredzenu.

Jau iepriekš viņa bija minējusi, ka Artjoma gaumei neuzticas, tāpēc vienā no šova sērijām viņa dodas uz juvelierizstrādājumu veikalu, lai aplūkotu sortimentu. "Man bija svarīgi, lai saderināšanās gredzenā būtu briljants, nav nozīmes, kādu karātu, bet lai tas būtu briljants. Es tomēr esmu dzemdējusi trīs bērnu, esmu to pelnījusi!” saka viņa.

Elīna atminas, ka Artjoms jau kādreiz ir viņai dāvinājis gredzenu, tieši tādu, kādu viņa vēlējusies, bet liela bija vilšanās, kad viņa, kārtojot māju, atrada dāvinātā gredzena čeku un saprata, ka tas īsti nav briljants, ko viņas sirds tā kārojusi. Esot bijis sāpīgi redzēt, kas rakstīts čekā, jo ne jau summa skumdinājusi, bet tā sajūta, ka nav šis brīdis uztverts nopietni.