foto: Instagram
Fani slavē, ka Hloja Kardašjana nav bildēs retušējusi celulītu un nekautrējas to parādīt
Hloja Kardašjana.
Slavenības
2023. gada 16. februāris, 06:42

Fani slavē, ka Hloja Kardašjana nav bildēs retušējusi celulītu un nekautrējas to parādīt

Jauns.lv

Visiem neizdabāsi. Vienu dienu fani kritizē realitātes šova zvaigzni Hloju Kardašjanu (38) par to, ka viņa gūlusies zem plastikas ķirurga naža, lai iegūtu nevainojamo vēderpresi, bet tagad slavē, ka Hloja nav apstrādājusi savas bikini fotogrāfijas un drosmīgi parādījusi - arī viņai ir celulīts.

Sabiedrības dāma Hloja Kardašjana savā “Instagram” lapā ievietojusi vairākas fotogrāfijas, kur redzama miniatūrā bikini. Fani nebeidz vien slavēt, ka slavenība parādījusi “dabisku” sevi pirms tam “neapstrādātās” fotogrāfijās.

Realitātes šova “Keeping Up With The Kardashians” zvaigzne attēliem iepozējusi, ģērbusies pelēkā bikini.

Divu bērnu māmiņa demonstrē lielisku figūru fotogrāfijās, ko uzņēmusi viņas jaunākā māsa modele Kendala Dženere (37). Komentārā pie attēliem Hloja paslavējusi savu māsu, kura zina labākos rakursus, kā viņu skaisti nofotografēt.

“Kad tava māsa zina tavus [labākos] leņķus,” uzrakstījusi Hloja, izpelnoties tūkstošiem komplimentu no sava bloga sekotājiem.

Daudzas fanes atzīmējušas, ka fotogrāfijas ir “dabiskas” un paslavējušas Kardašjanu, ka viņa nav aizrāvusies ar to uzlabojumiem pēcapstrādē.

“Man patīk, cik dabiski un nerediģēti tās izskatās. Tu izskaties lieliski,” uzrakstījusi viena Hlojas bloga sekotāja, bet otra piebildusi: “Jā! Kardašjana ar celulītu! Man patīk šī tevis daudz dabiskākā versija, Koko.”

Trešā norādījusi: “Man patīk, ka tās ir neapstrādātas un parāda, ka viņai ir tekstūra un celulīts! Vienmēr ir patīkami, ja slavenības nerediģē savas fotogrāfijas.”

“Man patīk dabiska fotogrāfija!” – komentējusi trešā fane.

Hlojas jaunās fotogrāfijas sekojušas laikā, kad paklīdušās runas, ka TV zvaigzne, iespējams, atjaunojusi attiecības ar savu bijušo vīrieti Tristanu Tompsonu.

31 gadu vecais sportists ar “patīk” atzīmējis iepriekšējo Hlojas “Instagram” ierakstu. Arī tur viņa pozē peldkostīmā un attēli ir no tās pašas fotosesijas, ko uzņēmusi māsa Kendala. Basketbolists komentāru sadāļā neko nav ierakstījis, tikai ar patīk novērtējis visu ierakstu, liekot faniem aizdomāties, ka abi varbūt atjaunojuši romantiskās attiecības.

Hlojas Kardašjanas un viņas meitas Trū saskaņotais stils

gallery icon

Hlojai un Tristanam ir divi kopīgi bērni. Pāris izšķīrās pirms otrā bērna, kuru iznēsāja surogātmāte, piedzimšanas. Par atkārtotās šķiršanās iemelsu kalpojis atklājums, ka Tristans draudzenei aiz muguras padarījis grūtu kādu citu sievieti.

Hloja Kardašjana kategoriski noliegusi jebkādas runas par attiecību atjaunošanu, kad fani to viņai pajautājuši sociālajos tīklos.

foto: ddp/ INSTAR / Vida Press
Hloja Kardašjana un Tristans Tompsons 2016. gadā.