foto: Jordan Strauss/Shutterstock/ Vida Press
Megana Foksa dzēš savu "Instagram" kontu. Baumo, ka izšķīrusies no drauga Machine Gun Kelly
Megana Foksa un Machine Gun Kelly “Grammy” afterparty ballītē šā gada 5. februārī.
Slavenības
2023. gada 14. februāris, 06:04

Megana Foksa dzēš savu "Instagram" kontu. Baumo, ka izšķīrusies no drauga Machine Gun Kelly

Jauns.lv

36 gadus vecā aktrise Megana Foksa pirms sava “Instagram” konta deaktivizēšanas izdzēsusi visas fotogrāfijas, kur bija redzams viņas līgavainis mūziķis Machine Gun Kelly. Arī aktrises pēdējais noslēpumainais ieraksts licis noprast, ka šajās attiecībās atgadījies kas nelāgs.

Megana Foksa izdzēsusi savu “Instagram” kontu tikai dažas stundas pēc tam, kad parādījās pirmās baumas, ka izirušas viņas un Machine Gun Kelly romantiskās attiecības.

Megana Foksa ar draugu Machine Gun Kelly

gallery icon

Pirms konta deaktivizēšanas svētdienas vakarā Megana Foksa izdzēsusi visas sava līgavaiņa fotogrāfijas un padalījusies ar noslēpumainu vēstījumu par kāda “negodīgumu”.

Svētdienas rītā Foksa publiskojusi virkni fotogrāfiju, kurās bija redzama pati spogulī uzņemtos selfijos, ko papildinājusi ar īsu degošas aploksnes video.

Megana Foksa ar draugu apmeklē “Billboard” balvu ceremoniju un “afterparty” ballīti

gallery icon

Komentārā pie sava ieraksta viņa citējusi Bejonsas dziesmas “Pray You Catch Me” teksta rindas, kas ir no dziedātājas 2016. gadā izdotā albuma “Lemonade”, kur, kā tiek uzskatīts, popdīva dzied par neuzticību.

Megana Foksa citējusi sekojošas rindiņas no dziesmas: “Negodīgumu var pat izgaršot / Tas ir tavā elpā.”
 
Filmas “Transformeri” zvaigzne arī atsekojusi visiem, kuriem bija iepriekš sekojusi soctīklā, arī Kellijam. Meganas “Instagram” draugu skaitā bija palikuši vien trīs cilvēki – Eminems, Timotijs Šalamē un Harijs Stailss.  

Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns ar dēliem

Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns ir vecāki trīs kopīgiem dēliem – Noa Šenonam (4), Bodhi Rensomama (3) un Džornijam ...

gallery icon

Pēc Foksas konta deaktivizēšanas fani aizsākuši diskusijas “Twitter” platformā, jautājot un izsakot minējumus, kāpēc tas ir pazudis.

Viens bilda: “Vai Megana Foksa izdzēsusi savu “Instagram” kontu???? Esmu noraizējies.”

“Megana Foksa “Instagramā” dzēš visus attēlus, kur ir kopā ar Machine Gun Kelly, pārtrauc viņam sekot UN sāk sekot Eminemam, jā, viņiem patiešām viss ir beidzies,” secinājis otrs.

Meganas Foksas un Braiena Ostina Grīna ģimene 2016. gada jūlijā

Aktieri Megana Foksa un Braiens Ostins Grīns ģimenē audzina dēlus Noa (3) un Bodhi (2). Mēnesi pēc šo attēlu uzņemšanas ...

gallery icon


 Bet trešais komentējis: “Megana Foksa izdzēsusi savu “Instagram” kontu, ko pie velna izdarījis Machine Gun Kelly?!”

Kellijs (īstajā vārdā Kolsons Beikers) un Foksa iepazinās 2020. gada sākumā trillera “Midnight in the Switchgrass” uzņemšanas laukumā un ātri vien sadraudzējās. Pēc diviem mēnešiem aktrise nofilmējās sava jaunā drauga mūzikas videoklipā dziesmai “Bloody Valentine".

Viņi saderinājās pagājušā gada janvārī pēc 18 kopā pavadītiem mēnešiem. Machine Gun Kelly savu mīļoto bildināja  ar gredzenu, ko rotā smaragds un divi lāses veida briljanti. Gredzens dizainēts tā, lai tā noņemšana viņai sagādātu sāpes.

Žurnālam “Vogue” mūziķis tolaik stāstīja: “Redziet, kā tie saķeras kopā? Tie veido abstraktu sirdi. Stīpiņas patiesībā ir ērkšķi. Tāpēc, ja viņa mēģinās tās novilkt, sāpēs.”

Foksas un Kellija saderināšanās sekoja nepilnus divus gadus pēc aktrises šķiršanās no Braiena Ostina Grīna, ar kuru viņai ir trīs kopīgi dēli – Noa (9), Bodhi (7) un Džornijs (5).

foto: The Daily Stardust / BACKGRID/ Vida Press
Megana Foksa un Machine Gun Kelly pamet Dreika rīkoto ballīti agrā sestdienas, 11. februāra, stundā.

Megana Foksa un Machine Gun Kelly pēdējo reizi publiski kopā redzēti aizvadītajā piektdienā Dreika organizētā ballītē, kas rīkota par godu “Super Bowl” izšķirošajai spēlei, kas notika svētdien.

foto: Broadimage/Shutterstock/ Vida Press
Megana Foksa un Machine Gun Kelly “Grammy” balvu ceremonijas vakarā šā gada 5. februārī.

Pirms nedēļas abi arī kopā apmeklēja “Grammy” balvu ceremonijas vakaru Losandželosā un tā “afterparty” ballīti.

foto: Jordan Strauss/Shutterstock/ Vida Press
Megana Foksa un Machine Gun Kelly “Grammy” afterparty ballītē šā gada 5. februārī.

Pirms ceremonijas Megana ar lauztu plaukstas locītavu un smadzeņu satricinājumu apmeklēja ikgadējo “Grammy” ieskaņas ballīti, taču nesniedza paskaidrojumus par to, kā viņa guvusi savainojumus.

foto: Frank Vasquez / BACKGRID/ Vida Press
Megana Foksa un Machine Gun Kelly “Grammy” ieskaņas ballītē šā gada 4. februārī.