foto: Twitter @britneyspears
Britnijas Spīrsas vīrs un draugi norūpējušies par slavenības dzīvību
Britnija Spīrsa.
Slavenības
2023. gada 10. februāris, 13:56

Britnijas Spīrsas vīrs un draugi norūpējušies par slavenības dzīvību

Jauns.lv

Britnijas Spīrsas draugi, ģimene un vīrs Sems Asgari sit trauksmes zvanus – slavenības garīgās veselība un savulaik lietoto apreibinošo vielu sekas liek uztraukties par dziedātājas dzīvību, vēsta TMZ.

Britnijas uzvedība pēdējā laikā bija kļuvusi arvien nepastāvīgāka un nepastāvīgāka, un kā norāda slavenībai pietuvinātie, tas ir viņas garīgās veselības un apreibinošo lietošanas rezultāts. Slavenībai pietuvinātie ir nopietni satraukti, ka Britnija esošajā  stāvoklī varētu izdarīt paškaitējumu sev, kas varētu pat apdraudēt viņas dzīvību. “Šis ir atkal kā 2008. gadā. Pastāv nopietnas bailes, ka viņa vai nu nomirs, vai kādu nogalinās. Viņa ļaunprātīgi lieto kofeīnu, Adderall un visu, kas viņai ir pa rokai. Viņa  nelieto medikamentus, kas palīdzētu stabilizētu viņas garastāvokli, un viņa neapzināti mēģina pašārstēties ar citām vielām, kas saasina viņas garīgo slimību," TMZ norāda kāds no pietuvinātajiem.

Tāpēc Britnijas tuvākais loks bija vienojies par intervenci jeb iejaukšanos. "Viņai ir neticami neārstēta trauma, kas ar terapeitu un speciālistu palīdzību varētu viņu nostādīt daudz labākā vietā. Lai tas notiktu, ir nepieciešama iejaukšanās," TMZ norāda kāds no Britnijas draugiem.

Viņas vīrs Sems Asgari ar Spīrsas menedžeri jau bija noīrējis māju Losandželosā ar medicīnas speciālistiem, un bija paredzēts, ka Britnija tur nodzīvos aptuveni 2 mēnešus, lai uzlabotu savu stāvokli.

Britnija Spīrsa ar māti Linnu Spīrsu

gallery icon
12

Tomēr izrādās, ka kāds no pietuvināto loka, kas zinājis par intervences plānu, to izstāstījis Britnijai, kas viņu saniknojis, un nu zvaigznes rehabilitācijas plāns ir nopietni apdraudēts.

"Iejaukšanās bija jau sen gaidīta. Viņa ļoti apdraud sevi un apkārtējos. Tā ir bumba ar laika degli," TMZ norāda kāds no Spīrsas draugiem.

Britnija Spīrsa ar māsu Džeimiju Linnu Spīrsu

gallery icon
21

Cits draugs TMZ atklājis: “Es uztraucos par to, ka no rīta pamodīšos un saņemšu šausmīgu tālruņa zvanu."

Nu Britnijas Spīrsas draugu un tuvinieku nometnē valda dusmas, ka kāds no viņu vidus ir izjaucis plānus palīdzēt Britnijai.

Britnija Spīrsa un viņas dēli

gallery icon
29